Подарунки для вас із нагоди 11-річчя порталу Головбух

Автор
головний редактор порталу «Головбух»
Дорогі наші читачі! 1 липня бухгалтерському порталу «Головбух» виповнюється 11 років. Із цієї нагоди ми підготували для вас корисні сюрпризи

Ваші визнання і підтримка — найцінніші для нас подарунки до дня народження. Дякуємо за це!

Для вас ми створили іменну листівку подяки, яку ви можете згенерувати власноруч всього у два кліки. Перейдіть за посиланням та отримайте невеличку приємність, якою зможете поділитися у соцмережах.

Подарунки для вас із нагоди 11-річчя порталу Головбух МОЯ ІМЕННА ЛИСТІВКА ПОДЯКИ ВІД ГОЛОВБУХА

Окрім цього, ми підготували «частування», яке буде корисним у роботі.

🎁 Із 1 липня головний редактор системи «Експертус Головбух» дарує вам знижку на річну передплату продукту 5000 грн, а головні редактори фахових е-журналів «Головбух», «Головбух Агро», «Головбух Медицина» — 2000 грн на передплату.

Передплатіть на вигідних умовах та вбережіть себе від штрафів та зайвої рутини!

Подарунки для вас із нагоди 11-річчя порталу Головбух

ОБРАТИ

Подарунки для вас із нагоди 11-річчя порталу Головбух

ОБРАТИ

Подарунки для вас із нагоди 11-річчя порталу Головбух

ОБРАТИ

Подарунки для вас із нагоди 11-річчя порталу Головбух

ОБРАТИ

❗У липні на наших читачів чекає презентація одразу двох оновлених програм від Вищої школи Головбуха — базової програми «Національна сертифікація головбуха медичного КНП — 2024» і експрес-програми «Податкові перевірки: практикум для головбуха». Ви можете стати першими, хто розпочне нове навчання.

Готуємо для вас і добірки топових статей, консультацій, шпаргалок та зразків від наших експертів, які ви зможете зберегти у зручному форматі та завжди мати під руками.

Популярні зразки для бухгалтера

🎂 Десертом серед святкових смаколиків для наших читачів стануть три дні безплатного навчання. Не пропустіть реєстрацію на наш марафон вебінарів, який відбудеться 15—17 липня. 

Подарунки для вас із нагоди 11-річчя порталу Головбух Візьму участь 🙋‍♀️

Стежте за нашими публікаціями на порталі і в соцмережах.

Разом — ми сильніші! Тримаймося на зв’язку.

Ваші визнання і підтримка — найцінніші для нас подарунки на ювілей. Дякуємо за це!

А для вас ми підготували «частування», яке буде корисним у роботі.

🎁 До 31 жовтня шеф-редактор нашого напряму дарує вам знижку на передплату системи «Експертус Держзакупівлі» 4 000 грн, головний редактор журналу «Держзакупівлі» — 2 000 грн на передплату е-журналу, а головний редактор онлайн-школи — до 2 000 грн на навчання у Вищій школі Закупівельника.

Подарунки для вас із нагоди 10-річчя Держзакупівель Обрати ▶

Подарунки для вас із нагоди 10-річчя Держзакупівель Обрати ▶

📱Кожен, хто зателефонує на нашу вхідну лінію 0 800 21 12 20, отримає додаткову знижку у розмірі 1 000 грн на передплату продуктів.

Також до кінця жовтня для вас діє знижка на ранню реєстрацію на Всеукраїнський форум закупівельників — 2023 «Закриваємо рік та готуємося до нових закупівель». Подія відбудеться 7 грудня у Києві в офлайн-форматі. Акційна ціна до 31.10 — 1990 грн.

❗У жовтні на наших читачів чекає і презентація нової програми Вищої школи Закупівельника — «Закупівлі ліків та медвиробів: ураховуємо зміни-2023», оновленого закупівельного сервісу та книги про запит пропозицій постачальника. Ви можете стати першими, хто ними скористається.

Закупівлі ліків та медвиробів: навчальна програма

Готуємо для вас і добірки топових статей, консультацій, шпаргалок та зразків від наших експертів, які ви зможете зберегти у зручному форматі та завжди мати під руками.

Подарунки для вас із нагоди 10-річчя Держзакупівель Іменна листівка для вас

🎂 Десертом серед святкових смаколиків для наших читачів стануть три дні безплатного навчання закупівлям за предметами, як-от електроенергія, воєнні та дорожні закупівлі. Тож не пропустіть реєстрації на наш марафон вебінарів, який розпочнеться 24 жовтня. 

❗Запрошуємо на безплатний марафон вебінарів

Стежте за нашими публікаціями на порталі і фейсбук-сторінці.

Разом — ми сильніші! Тримаймося на зв’язку.

Повне або часткове копіювання будь-яких матеріалів сайту, цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу редакції сайту Держзакупівлі
Джерело: https://dzplatforma.com.ua/news/69926-podarunki-dlya-vas-iz-nagodi-10-richchya-derzhzakupivel


Безплатний вебінар Авто на підприємстві

Статті за темою

Усі статті за темою

Історія професії бухгалтера

Однією із найважливіших професій у сучасному світі є професія бухгалтера. У статті поринемо в минуле, щоб дізнатися, яка ж історія виникнення бухгалтерського обліку, а також відповісти на запитання, хто такий бухгалтер
7724

Як стати ідеальним бухгалтером

Чума XXI століття — прокрастинація. Відкладання на потім можна виправдати та пояснити багатьма причинами: втома, брак часу чи ресурсів, втрата цікавості… У світі росте відсоток людей, які, розпочавши одну справу, беруться за іншу. Використовуйте онлайн ресурси ефективно, тоді дізнаєтеся, як виглядає бухгалтер ідеального підприємця
4275

Семінари для бухгалтерів у 2024 році

Бухгалтерські семінари та вебінари ― це можливість для бухгалтера швидко опанувати новації законодавства, дізнатися рішення для специфічних робочих ситуації, а також обмінятися досвідом в бухгалтерській спільноті. Які семінари для бухгалтерів невдовзі відбудуться ― в огляді
17513

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді