Міжнародний день бухгалтера 2023

UA RU
Автор
керівник маркетингової групи Експертус Головбух
Невдовзі, 10 листопада, ― Міжнародний день бухгалтера. Спеціально до свята ми підготували для вас п'ять порад, як незвично провести цей день. Вам більше не доведеться забивати у пошуковику запити на кшталт «міжнародний день бухгалтера листівки», «міжнародний день бухгалтера картинки» або «привітання міжнародний день бухгалтера». Ми підготували для вас ексклюзив ― іменні листівки з привітанням, які зможете згенерувати собі та поширити в соцмережах, а також надіслати колегам у необмеженій кількості. Обов'язково скачайте!

з міжнародним днем бухгалтера

Міжнародний день бухгалтера: привітання

Ми звикли, що День бухгалтера в Україні святкуємо 16 липня. Однак є ще одне свято, що об’єднує шану бухгалтерам в усьому світі. 10 листопада ― міжнародний день бухгалтера. Ви точно знаєте цю дату, тому розумієте, що обрали її не спроста. Цього ж дня у 1494 році у Венеції опублікували книгу Луки Пачолі «Все про арифметику, геометрії і пропорції». Ми розповідали вам про історію професії бухгалтера, тепер хочемо допомогти вам відзначити міжнародне професійне свято.

1. Візьміть участь у професійному семінарі для бухгалтерів

Колеги, саме у цей святковий день, 10 листопада 2023 року, запрошуємо вас на особливий захід. На вас чекають не лише практичні поради, а й привітання з Міжнародним днем бухгалтера, цікаві подарунки та шикарні фотозони. А головне — церемонія нагородження ТОП-3 найкращих бухгалтерів України, яких оберуть незалежні експерти в межах Всеукраїнської премії SuperГоловбух — 2023: незламні.

міжнародний день бухгалтера привітання БЕРУ УЧАСТЬ

Відсвяткуйте Міжнародний день бухгалтера у колі однодумців — із користю і в піднесеній атмосфері!

2. Зустріньтеся з колегами поза роботою

Коли ми проводимо час із колегами у неформальному оточенні, то маємо унікальну нагоду пізнати одне одного справжніми. Погодьтеся, цікаво дізнатися про захоплення тих, з ким проводимо більшу частину нашого життя. Такі зустрічі також допомагають покращити стосунки в колективі, знайти спільну мову, навіть якщо раніше це не вдавалося.

3. Визначте цілі щодо професійного розвитку на наступний рік

Щоб жити на повну, потрібно постійно рухатися, ставити собі нові виклики, розвиватися. Тож оберіть для себе курси бухгалтера, на яких зможете покращити свої професійні навички та отримати надважливі кейси від експертів-практиків. Почніть вчити одну з іноземних мов, якою давно хотіли заговорити, однак на це завжди не вистачало часу. Зараз саме час, бо якщо знову відкладете цю справу, час так і не настане, а бажання не перетвориться на реальність. Мріяти мало, треба діяти, тож не баріться, відкривайте для себе нові можливості.

 

4. Складіть нове резюме

Час від часу оновлювати резюме варто не лише, коли шукаєте роботу. Це корисна справа, яка допоможе вам побачити, скільки всього ви вже встигли досягти, або ж над чим ще варто попрацювати. Порівнюйте своє минулорічне резюме з актуальним, проаналізуйте, чи все заплановане вдалося втілити в реальність. Далі складіть план на наступний рік, які пункти в своєму резюме ви хочете побачити наступного року і гайда до нових вершин.

5. Подякуйте собі

У вирі щоденних турбот ми часом забуваємо подякувати собі за те, які ми сильні, мудрі, врівноважені та справжні. Пропонуємо вправу, яку можна перетворити на щоденний ритуал щирості із собою. Перед сном згадайте свій день, похваліть себе за те, що встигли зробити. Якщо ж траплялися неприємні речі, подумайте, як будете діяти наступного разу, щоб їх уникнути. Налаштуйтеся на наступний день, побажайте собі успіху.

 

Привітайте колег іменною листівкою

Привітайте колег зі святом, подаруйте їм іменні листівки. 

Колеги, ми вітаємо вас! Нехай Міжнародний день бухгалтера стане ще одним прекрасним приводом пишатися собою. Нехай вас завжди цінують і поважають. Нехай законодавство стане стабільнішім, а щоденні зміни не збиватимуть вас із ніг. Нехай часу завжди вистачає як на роботу, так і особисте. Будьте щасливими!

🎁 Листівка: Міжнародний день бухгалтера

 

images/articles/2023/09/Tseremoniia-nahorodzhennia-Super-Golovbukh-2023.jpeg

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді