Чи врятують бізнес нові закони від Уряду

Вірус і далі крокує планетою, але ми з вами точно впораємося. Ймовірно, у грудні знову запровадять повний локдаун. Щоб допомогти бізнесу вистояти під час другої хвилі пандемії, Верховна Рада вкотре зіграла на випередження.

Уряд за ініціативи Президента розробив антикризові програми підтримки людей та бізнесу, якщо карантин в Україні посилять. Вони мають допомогти підприємствам і підприємцям подолати наслідки другої хвилі жорсткого карантину. Наскільки ліберальні нові зміни та чи на користь вони бізнесу? Нумо розбиратися!

До Верховної Ради надійшли три президентських законопроєкти: від 26.11.2020 № 4429 «Про соціальну підтримку застрахованих осіб та суб’єктів господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» , від 26.11.2020 № 4430 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та від 26.11.2020 № 4431 «Про внесення змін до статті 28 Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»».

Знижки на передплату бухгалтерських виданьСкористайтеся нагодою та отримайте знижки на передплату професійних е-журналів «Головбух», «Головбух Агро», «Головбух Медицина», а також експертно-правової системи «Експертус Головбух»!

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді