Новорічні сюрпризи вже у вас — пошукаємо?

Любі колеги, новорічний настрій сам не з’явиться, тому його створить «Головбух». Під кінець року влада готує законодавчі сюрпризи, а наші експерти допомагають з ними розібратися. Як завжди, вчасно інформуємо вас, готуємо експертні роз’яснення, шпаргалки, інструкції. Усе це є в «Головбусі» № 48 і в роботі стане у пригоді. Але сьогодні — про настрій!

В останньому номері 2020 року розповімо про подарунки, які ми для вас підготували. Гайда збирати! Новорічні сюрпризи вже у вас — пошукаємо?

Новорічні сюрпризи вже у вас — пошукаємо?Календар на 2021 рік. Прикрасить ваш робочий стіл, допоможе планувати роботу, підкаже норми тривалості робочого часу на будь-який випадок (в е-журналі можна скачати і роздрукувати).

Новорічні сюрпризи вже у вас — пошукаємо?Розмальовка-антистрес. Посприяє гарному настрою, налаштує на свята, допоможе розслабитися.

Новорічні сюрпризи вже у вас — пошукаємо?Різдвяна музика в електронному «Головбусі». Створить святкову атмосферу, додасть енергії і надихне втілювати мрії у життя.

Новорічні сюрпризи вже у вас — пошукаємо?Нова книжка «Податкові перевірки: чого стерегтися та як оскаржити результати». Тут зможете поглянути на документи очима контролерів і підготуватися до будь-якої податкової перевірки.

У 2021 році на нас чекає нова податкова реформа, мінзарплата і ще безліч новацій, про які ми вже знаємо, чули або на які й не сподівалися. Але хіба цим здивуєш українського бухгалтера?

Редакція «Головбуха» бажає, щоб усі зміни у вашому житті були на краще. Зичимо здоров’я, душевної рівноваги, миру та злагоди в родині, стабільного достатку! Створюйте свято для себе, для своїх близьких, даруйте їм найцінніше — свою увагу і час. Щасливого Нового року та веселого Різдва! ❤️️


Бухгалтерський вебінар

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді