Журналу «Головбух» 25 років: сервіси нового покоління

Автор
головний редактор журналу «Головбух»
Радимо використовувати весь функціонал електронного «Головбуха». А якщо не знайомі з якимись сервісами — тримайте підказки

«Головбух» — це багатофункціональний ресурс для бухгалтера. Адже окрім щотижневих випусків, в електронному журналі ви маєте доступ до баз нормативки і форм документів зі зразками заповнення, можете відстежувати новини, переглядати експертні відео та вебінари, читати книжки і тематичні добірки, перевіряти контрагентів, користуватися довідниками, калькуляторами та навігаторами, консультуватися на Гарячій лінії Головбуха. Тобто отримувати все необхідне для роботи.

Усі ці можливості з’явилися не одразу. Редакція напрацьовувала їх роками і продовжує розвивати журнал. Постійно додаємо нормативку і зразки документів, створюємо нові калькулятори, книжки й тематички. Вдосконалюємо пошук, регулярно оновлюємо довідники та навігатори.

Що порахує за вас журнал «Головбух»

У розділі «Сервіси» є ціла добірка калькуляторів, які швидко розрахують для вас індексацію зарплати, щорічну відпустку, амортизацію тощо.

Журналу «Головбух» 25 років: сервіси нового покоління

Рис. 1. Калькулятори в е-журналі «Головбух»

Щоб скористатися, оберіть потрібний, введіть дані та натисніть «Розрахувати». Для прикладу покажу, як працює калькулятор розрахунку дисконтованої вартості боргу:

Розділ із калькуляторами теж актуалізуємо, додаємо нові. Можете надіслати редакції свої побажання — які калькулятори вам ще потрібні для роботи.

Чим допоможуть навігатори у журналі «Головбух»

Навігатори підкажуть, як самостійно класифікувати (кодувати) товари та послуги, допоможуть знайти правильні назву і код професії для Податкового розрахунку або штатного розпису, а також без зайвих зусиль дати відповіді на запитання колег про зарплату, відпускні, лікарняні, підзвітні тощо.

Журналу «Головбух» 25 років: сервіси нового покоління

Рис. 2. Навігатори в е-журналі «Головбух»

Спробуємо Пошук в УКТ ЗЕД:

Які можливості відкриває професійний календар у журналі «Головбух»

У кожному останньому номері місяця публікуємо календар бухгалтера. Наприклад, у № 12/2023 є перелік граничних дат подання звітності і сплати податків на квітень. Це календар у вигляді звичайної статті тижневика.

Однак у журналі є ще й інтерактивний професійний календар. Він не лише нагадає, коли звітувати і сплачувати податки, а й повідомить про важливі онлайн-заходи для бухгалтера. Такі дні в календарі мають спеціальні позначки. А посилання на заходи ведуть просто в кімнату трансляції, тож читачам «Головбуха» не потрібно додатково реєструватися. Натискаєте — і ви вже на вебінарі.

Дивіться, як це працює:

Де в журналі «Головбух» дивитися експертні відеороз’яснення

Експерти «Головбуха» щомісяця проводять для вас вебінари та регулярно записують відеороз’яснення.

До вебінарів можете долучатися через професійний календар або у відповідних статтях, а також реєструватися на сайті заходів — це розділ «Вебінари» у верхньому меню журналу.

Відеостатті позначені у змісті номерів оранжевою іконкою та мають назву, що починається словами «Головбух пояснює».

Журналу «Головбух» 25 років: сервіси нового покоління

Рис. 3. Відеостаття у змісті номера

Також для прихильників відеороз’яснень в електронному журналі є розділ «Відео». Це тематична добірка, у якій можете переглянути всі наявні відео з 2022 року.

Що говорять читачі про журнал «Головбух»

Журналу «Головбух» 25 років: сервіси нового покоління

 

 

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді