Вища школа Головбуха рятує бухгалтерів КНП

UA RU
Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
Щоб допомогти фахівцям зорієнтуватися в питаннях медичної бухгалтерії, а саме звітності, фінплану, ПДВ тощо, експерти Вищої школи Головбуха запрошують стати слухачем навчальної програми «Національна сертифікація головбуха медичного КНП — 2024»

Медична реформа змусила бухгалтерів абсолютно всіх КНП мучитися запитанням: «З чого починати?» Законодавча база не дає вичерпних відповідей, а нюансів у роботі КНП так само багато, як і самих КНП.

Експерти Вищої школи Головбуха поставили за мету дати відповіді на всі можливі запитання бухгалтера медичного КНП.

Уже зараз ви можете почати опановувати новації, що готує для бухгалтерів медзакладів 2024 рік, адже у нашій школі бухгалтера з'явилася програма «Національна сертифікація головбуха медичного КНП — 2024».

 

Вища школа Головбуха рятує бухгалтерів КНП

Для старту навчання у Вищій школі Головбуха оплатіть курс за персональною пропозицією!

Телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️

Дистанційна програма навчання для бухгалтера медзакладу «Національна сертифікація головбуха медичного КНП — 2024» містить 38 уроків, які об’єднані в 12 курсів, а курси — у 3 тематичні модулі. Ба більше: для безплатного доступу відкритий перший модуль програми. Тож кожен охочий має можливість ознайомитися з характером навчання: уроки містять конспекти (їх можна скачати, і ми рекомендуємо своїм студентам це робити та тримати напохваті конспекти як безцінну шпаргалку), відеопоради експерта про те, як діяти в непростих ситуаціях, приклади, зразки заповнення документів. Кожен модуль закінчується тестом для перевірки знань. Студент має безліч спроб, щоб пройти тест, але помилитися можна не більше трьох разів.

навчання для бухгалтера кнп

навчання для бухгалтера

навчання для бухгалтера кнп

навчання для бухгалтера кнп

🎁 Бонус спеціально для вас

навчання для бухгалтера кнпЗавдяки програмі «Національна сертифікація головбуха медичного КНП — 2024» бухгалтер знатиме, як впорядкувати проблемні рахунки та провести благодійну допомогу, вмітиме розрахувати резерв відпусток і відкоригувати резерви та забезпечення, не боятиметься працювати з ПДВ і готувати звітність, навчиться виправляти свої помилки, а значить вбереже КНП від штрафів, правильно проведе інвентаризацію, підготує Баланс і Звіт.

У програмі багато прикладів, відеопорад, зразків документів, а головне — готових ПРОВЕДЕНЬ! Тести допоможуть бухгалтеру перевірити засвоєні знання та навички.

Ця програма — це не тільки експертна підтримка бухгалтера, якої він зараз особливо потребує. Це і його впевненість у завтрашньому дні.

Навчання у Вищій школі Головбуха дистанційне. Все, що треба бухгалтеру, — планшет чи комп’ютер і інтернет. Обсяг програми — 75 годин, вона розрахована на 3 місяці навчання, доступна 24/7. Розклад кожен собі складає сам — як зручно.

Програму «Національна сертифікація головбуха медичного КНП — 2024» схвалив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. Після проходження підсумкового тесту за програмою кожен бухгалтер отримає сертифікат про підвищення кваліфікації від Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, а його прізвище буде в Єдиному реєстрі документів про підвищення кваліфікації Цифрового видавництва Експертус. У реєстр потрапляють лише справжні професіонали, які довели високий рівень знань, навчаючись у Вищій школі Головбуха.

Підвищення кваліфікації бухгалтерів КНП

Навчання для бухгалтерів КНП

 

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді