Податкові та зарплатні зміни 2021

UA RU
Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
Експрес-програма від експертів Вищої школи Головбуха. Новації для спрощенців і платників непрямих податків. Зарплатні нововведення. Лайфхак: як зменшити виплати і не порушити закон.

Увага: набір на програму вже не проводиться, ознайомтеся з актуальними навчальними курсами підвищення кваліфікації бухгалтера та скоріше починайте навчання.

Експрес-програма «Податки та зарплата: що змінилося в 2021 році» створена, щоб допомогти бухгалтеру за добу знайти відповіді на запитання, що «горять», розповісти про податкові зміни та зарплатні новації у 2021 році. У зв'язку з останніми подіями після шквалу дзвінків і листів від бухгалтерів, які просили консультацій, допомоги, оперативних відповідей, ми зрозуміли, що потрібно діяти оперативно та допомагати всім.

Навчальна програма про зміни в оподаткуванні у 2021 році та зарплатні новації складається з двох модулів: «Податкові нововведення» та «Зарплатні нововведення». Загальний об'єм курсу: 15 годин (2 модулі, 5 курсів, 11 уроків). Тривалість програми: 1 місяць. Набір груп на навчання: 1-ше число кожного місяця.

Навчання на курсі, як і на всіх інших праграмах Вищої школи Головбуха дистанційне. Вам не доведеть нікуди їхати, а усі набуті знання зможете за необхідності повторити, адже усі конспекти зможете скачати. Крім тривалості навчання, програма «Податки та зарплата: що змінилося в 2021 році» відрізняється від базових програм школи ще й тим, що за проходження навчання ви отримуєте сертифікат про підвищення кваліфікації від Цифрового видавництва Експертус.

 

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді