Станьте цінним фахівцем для престижного підприємства

Познайомтеся із унікальним онлайн ресурсом для підвищення кваліфікації бухгалтера.

Професійна сертифікація бухгалтерів — 2021 СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО⚡️

Сьогодні підприємців умовно можна розділити на 3 категорії.

Одні вважають бухгалтера непотрібним і вельми затратним доважком до бізнесу, тож намагаються найняти такого спеціаліста якомога дешевше. Попит породив пропозицію, і зараз на ринку праці бухгалтерами стали називати себе всі, хто бачив калькулятор. Такі «фахівці» опускають ціни на свої послуги до дна, не пояснюючи підприємцям, що просять малі гроші, бо і якість послуг низька.

Другі бізнесмени намагаються звести весь облік до того, аби раз у квартал забігти в аутсорсингову компанію та відправити звіти. Насправді немає нічого поганого в аутсорсингових послугах, та не всі підприємці розуміють, що одних лише звітів для поняття «якісна бухгалтерія» недостатньо.

І нарешті бізнесмени з третьої категорії, які цінують штатних бухгалтерів і дбають і про добробут, і про розвиток своїх фахівців. Безумовно, таких підприємців — меншість, проте бухгалтеру, який хоче працювати у великій компанії і не за три копійки, потрібно професійно рости та регулярно підвищувати свою кваліфікацію.

З 2019 року в Україні з’явилася Вища школа Головбуха — унікальний онлайн ресурс із програмами для підвищення кваліфікації. Детально з програмами, які оновлюються синхронно із законодавчими змінами, можна ознайомитися на сайті школи. Ба більше — можна навіть спробувати безплатно: у кожній програмі є один модуль для демодоступу. Після реєстрації він буде активний протягом двох днів: за цей час можете прочитати конспекти та навіть скачати їх, повправлятися з прикладами, перевіркою своїх знань за допомогою тестів, переглянути відеопоради.

Після закінчення навчання отримаєте сертифікат про підвищення кваліфікації від НЮУ ім. Ярослава Мудрого. А Ваше прізвище значитиметься в реєстрі поряд із іншими компетентними фахівцями.

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді