Курси бухгалтера: як обрати

UA RU
Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
Курси бухгалтера онлайн ― можливість стати кращим спеціалістом і водночас ефективно використати свій час. Далі розповімо, які курси бухгалтерського обліку, курси головного бухгалтера, курси бухгалтера ФОП та інші пропонує Вища школа Головбуха. Які переваги та спеціальні пропозиції чекають саме для вас

Курси бухгалтера онлайн

Ми спробували, нам сподобалося, інакше уже не хочемо. В нових умовах життя ми призвичаїлися до віддаленої роботи, навчилися результативно комунікувати з колегами. Не менший успіх отримало і дистанційне навчання для бухгалтера. Опановувати курси бухгалтера дистанційно дуже зручно, адже ви можете навчатися будь-де, коли і як вам зручно. Все, що вам знадобиться: доступ до інтернету. Нижче побачите, які курси бухгалтера пропонує Вища школа Головбуха. 

По завершенню навчання кожен учень отримує сертифікат про підвищення кваліфікації від Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Курси бухгалтера

Курси бухгалтера 2024

Ваша персональна пропозиція для передплати!

Телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️

Курси головного бухгалтера

Роль головбуха на підприємстві колосальна, адже він несе неабияку відповідальність. Курси головного бухгалтера, представлені у Вищій школі Головбуха, допоможуть оминути неприємності під час перевірок. Навчіться оперувати фактами, які допоможуть вам захищатися від неправомірних дій податківців та уникати штрафів. 

курси бухгалтера

Курси бухгалтерського обліку

Бухоблік ― справа не з простих. Тут навіть у досвідчених бухгалтерів часто виникають сумніви та запитання. Відкинути всі сумніви та дізнатися все про бухгалтерський облік зможете у Вищій школі Головбуха.

Чому варто пройти курси бухгалтера онлайн

Які ж є причини, щоб пройти курси бухгалтера:

  • ви зможете не лише встигати слідкувати за змінами в законодавстві, а й знатимете, як і що варто застосувати на практиці;
  • для головбуха ― це можливість підтримувати свій рівень знань, умінь та навичок, залишатися найкращим у своїй галузі, помилок буде менше, продуктивності — більше;
  • для бухгалтера після декретної відпустки це найкращий спосіб увійти в робочий ритм, відновити знання та опанувати усі новинки бухгалтерського обліку та оподаткування;
  • з новими знаннями ви станете більш цінним фахівцем, який може претендувати на підвищення зарплати або на вищу посаду;
  • для студентів, що лише закінчили навчання і ще не мають досвіду роботи, курси бухгалтера ― це можливість потрапити у престижну компанію.

А досягти максимальної ефективності від навчання ви зможете у комплексі з семінарами для бухгалтера та вебінарами для бухгалтера.

Школа бухгалтера онлайн

У Головбуха є школа для бухгалтера ― Вища школа Головбуха. Це те навчання, про яке мріє кожен, адже наші експерти стануть вашими наставниками. Вони щоразу допомагатимуть вам долати труднощі, просто розповідатимуть про складне, щоб по завершенню навчання ви мали достатньо навичок і кейсів, які зможете застосувати на практиці у вирішенні складних ситуацій.

Переваги навчання у Вищій школі Головбуха:

  • унікальні програми навчання, які розробляють професіонали у своїй галузі;
  • інформацію експерти подають лаконічно та креативно і в конспектах, і у відео, нічого зайвого;
  • програми ― це не суха теорія, а приклади, зразки заповнення із простими і зрозумілими поясненнями;
  • програми розраховані на будь-який рівень знань;
  • тренувальні тести допомагають перевірити та закріпити знання;
  • можливість навчатися де і коли вам зручно, адже ви самі складаєте свій розклад занять.

Курси бухгалтера: відгуки

Відколи в програмах бухгалтерських курсів від Вищої школи Головбуха з’явилися домашні завдання, студенти виконали понад 2000 завдань та написали сотні відгуків зі словами вдячності. Ми зібрали їх у цьому матеріалі, дивіться, що пишуть про нас ваші колеги:

Тетяна Баран, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація головбуха медичного КНП – 2023»

В курсі отримала знання, які реально підходять для обліку в КНП. Тому що перехід з бюджетної установи на підприємство породжував невпевненість та купу запитань. А тут все зібрано по суті лаконічно й чітко. Дякую.

Макарчук Ірина, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів – 2023»

Досить детально пояснили про перевірки та обшуки.

Зеленіна Ольга, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів – 2023»

Отримала теоретичні та практичні знання щодо ведення бухгалтерського обліку, ознайомилась з прикладами заповнення та поданням звітів. А також, отримала роз'яснення про перевірки та обшуки та як при цьому поводитись.

Демчук Надія, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація головбуха медичного КНП – 2023»

Я в захваті від того, як доступно розписані теми. За допомогою навчання я впорядкувала первинні документи, фінансову звітність та найголовніше баланс. Насправді все доступно, навіть для новачка. Організація навчання дуже зручна, я сама вибираю зручний для себе час. Дякую.

Бодьо Тетяна, випускниця ВШГ за програмою «ПДВ: від азів до майстерності»

Покращила знання з обліку ПДВ. Все зрозуміло і доступно.

Пастернак Наталія, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів – 2023»

Необмежена кількість проходження тесті. Дякую.

Русакович-Махіня Тетяна, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів – 2023»

Підтягнула знання по багатьох питаннях, які пропустила. Зрозуміле пояснення матеріалів на вибрані теми і зразки різних випадків при роботі бухгалтера. Мені все сподобалось, дякую.

Бонуси від школи для бухгалтерів

Щомісяця редакція готує персональні пропозиції для охочих підвищити кваліфікацію бухгалтера. Яку цікавинку маємо наразі, розкаже ваш персональний менеджер за телефоном: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️.

Якщо у вас залишилися запитання, можете прочитати детально про кожну програму Вищої школи Головбуха. Ми дуже чекаємо на вас!



зміст

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді