Головбух Контрагенти: перевірте, що приховує від вас контрагент

UA RU
Головбух Контрагенти ― це новий сервіс від експертів Головбуху, який допоможе бухгалтеру визначити надійним чи ризиковим є контрагент підприємства. Про нюанси роботи сервісу, розкаже його головний редактор
 

Чи впевнені ви в надійності вашого контрагента? Добре, якщо це вже перевірений часом діловий партнер, але якщо підприємство починає працювати з новим, ще сумнівним контрагентом. Скористайтесь нашим новим сервісом та перевірте, чи не приховує чогось від вас контрагент.

Не рідко обов’язок перевірити нового чи вже існуючого контрагента лягає на плечі бухгалтера. Така перевірка, як правило, займає багато часу та потребує обробки та аналізу купи інформації. Пропонуємо не брати на себе цей обов’язок, а делегувати його нам.

Представляємо вам наш новий сервіс Головбух Контрагенти, за допомогою якого бухгалтер може перевірити своїх контрагентів. Це не просто набір даних з відкритих реєстрів органів влади, а повний аналіз підприємства з готовими експертними порадами від Головбуха. Наш сервіс допоможе убезпечити бухгалтера та директора від податкових та фінансових ризиків співпраці з недобросовісним компаніями, що мають негативну ділову репутацію на ринку.

«Головбух Контрагенти»: перевірте, що приховує від вас контрагент

⚡️ Перейти в Головбух Контрагенти

Як працює Головбух Контрагенти

Головбух Контрагенти інформує про безпечність контрагента за принципом світлофора: контрагенти з низьким, середнім чи високим ступенем ризику.

Експерти Головбух беруть інформацію про підприємства з відкритих реєстрів та оцінюють їх в сукупності за алгоритмами, щоб надати вам об’єктивний висновок щодо ризиків співпраці з тим чи іншим контрагентом

В результаті аналізу, бухгалтер отримає чітку відповідь на запитання, чи надійний контрагент та досьє на такого контрагента з обґрунтованим висновком щодо його надійності чи ризикованості.

Чому варто обрати Головбух Контрагенти

Погоджуємося, сервісів, за допомогою яких можна перевірити контрагентів, багато. Перевага сервісу Головбух Контрагенти в тому, що його розробили спеціально для бухгалтера. Звісно, це не зважатиме використовувати його іншим працівникам підприємства, які також займаються перевіркою нових чи існуючих бізнес партнерів.

Аналогічні системи інформують користувачів лише про ризик-фактори підприємства, але не дають однозначної відповіді, безпечно з ним працювати чи ні. Тож бухгалтер має ще витрати час, щоб самостійно проаналізувати дані реєстрів та виявлені ризик-фактори та вирішити чи критичні вони в сукупності для співпраці.

Експерти сервісу Головбух Контрагенти червоними маркерами виділять для бухгалтера ті моменти, на які податківці звертають особливу увагу під час перевірок та наддадуть рекомендації, як убезпечити себе від ризиків невиконання угод. Також ми допоможемо отримати додаткові відомості про компанії, які неможливо знайти у відкритих джерелах.  

Яку інформацію отримаєте у Головбух Контрагенти

Головбух Контрагенти оновлюється щодня та використовує понад 30 відкритих джерел інформації.

«Головбух Контрагенти»: перевірте, що приховує від вас контрагент

У розділі «Основне» зібрані відомості про контрагента вже з експертними рекомендаціями, що попереджають про ризики та вказують, якими документами підстрахувати себе  на випадок податкової перевірки. Тут ви також знайдете інформацію про:

  • систему оподаткування на якій знаходить контрагент та його борги,
  • діяльність та ресурси компанії,
  • досвід на ринку,
  • кількість співробітників,
  • основні показники фінансової звітності,
  • реєстраційні відомості підприємства, керівників та засновників тощо.

Автоматичне відстеження змін допоможе нам не пропустити ліквідацію, банкрутство чи зміну статусу контрагента. Повідомлення про зміни надходитиме вам на електронну пошту.

На додачу до цього, Головбух Контрагенти:

  • формує досьє з рекомендаціями експертів по будь-якому контрагенту та визначає його надійність. Кількість перевірок необмежена;
  • аналізує фінансовий стан контрагента;
  • попереджає про податкові борги та рекомендує, як знизити бухгалтерські ризики;
  • звертає увагу на виконавчі провадження, що впливають на роботу бухгалтера;
  • з’ясовує, чи перебуває контрагент в процесі банкрутства, стані ліквідації та радить, як діяти відповідно до ситуації;
  • інформує про зміни в установчих документах контрагента: адреси, керівників-засновників, видів діяльності тощо.

Який тариф обрати у Головбух Контрагенти

Підприємство може обрати стандартний та VIP тарифи з періодом передплати раз на рік чи на півріччя.

Тариф VIP-версії включає також експертну підтримку. Це означає, що бухгалтер може надіслати нам письмовий запит із кодом ЄДР юридичної особи, яку перевіряє на рахунок можливої співпраці. Протягом 3 робочих днів отримаєте розширений висновок від наших експертів. Кількість індивідуальних запитів необмежена.

 



зміст

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді