Новини за темою Облік основних засобів

Авто на підприємстві: ремонти та техобслуговування, списання ПММ
Авто на підприємстві: ремонти та техобслуговування, списання ПММ
Автомобіль — «робоча конячка» у госпдіяльності будь-якого підприємства. На вебінарі від «Експертус Головбух» зорієнтуємо, які нюанси врахувати під час обліку ремонту та поліпшення власних та орендованих авто, які наслідки на податковий облік матимуть операції із ремонту транспорту після ДТП, яких помилок варто уникати під час обліку шин та акумуляторів, як безпечно списувати ПММ. Залишайте свої запитання у спеціальній формі до 21 червня 2024 року — відповідь отримаєте на вебінарі!
105
Собівартість послуг: формування, облік і вплив на податковий облік
Собівартість послуг: формування, облік і вплив на податковий облік
Бізнес із надання послуг — один із найпоширеніших наразі, адже не потребує виробничих і складських приміщень, значної чисельності персоналу. Чи потрібно калькулювати собівартість послуг? Які документи дозволять підтвердити витрати на послуги оренди, ремонтів, консультаційні та маркетингові послуги? Чи потрібно вести рахунок 23 та як розподіляти комплексні витрати? Як відстояти у спорах із податківцями собівартість послуг, яку розрахували. Про це і не тільки дізнаєтеся на наступному вебінарі від журналу «Головбух».
145
Чи може бути від’ємне значення у рядку 5 та рядку 5.1 податкової декларації з ПДВ
ДПС пояснила, чи може бути від’ємне значення у рядку 5 та рядку 5.1 податкової декларації з ПДВ та у Додатку 5 у зв’язку з коригуванням обсягів постачання на підставі РК до ПН складених на операції, які звільнені від оподаткування ПДВ
632