Новини за темою Основні засоби

Авто на підприємстві: ремонти та техобслуговування, списання ПММ
Авто на підприємстві: ремонти та техобслуговування, списання ПММ
Автомобіль — «робоча конячка» у госпдіяльності будь-якого підприємства. На вебінарі від «Експертус Головбух» зорієнтуємо, які нюанси врахувати під час обліку ремонту та поліпшення власних та орендованих авто, які наслідки на податковий облік матимуть операції із ремонту транспорту після ДТП, яких помилок варто уникати під час обліку шин та акумуляторів, як безпечно списувати ПММ. Залишайте свої запитання у спеціальній формі до 21 червня 2024 року — відповідь отримаєте на вебінарі!
106
Собівартість послуг: формування, облік і вплив на податковий облік
Собівартість послуг: формування, облік і вплив на податковий облік
Бізнес із надання послуг — один із найпоширеніших наразі, адже не потребує виробничих і складських приміщень, значної чисельності персоналу. Чи потрібно калькулювати собівартість послуг? Які документи дозволять підтвердити витрати на послуги оренди, ремонтів, консультаційні та маркетингові послуги? Чи потрібно вести рахунок 23 та як розподіляти комплексні витрати? Як відстояти у спорах із податківцями собівартість послуг, яку розрахували. Про це і не тільки дізнаєтеся на наступному вебінарі від журналу «Головбух».
148
Договір фінлізингу: порядок оподаткування ПДВ операцій з вивезення основних засобів
Податківці звернули увагу на особливості оподаткування ПДВ операцій з вивезення основного засобу, що був ввезений на територію України згідно з договором фінансового лізингу
852
Як ДПС визначає позитивну податкову історію платника ПДВ, якщо одна особа є керівником декількох підприємств
При визначенні кількості платників де керівник займає аналогічну посаду, беруться до уваги суб’єкти господарювання, які є платниками будь-яких податків
654
Повідомлення 20-ОПП: хто і коли зобов’язаний подавати, відповідальність
Податківці підготували брошуру «Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП. Хто і коли зобов’язаний подавати повідомлення за формою 20-ОПП?»
8314