Особливості заповнення Повідомлення № 20-ОПП при оренді

222

Запитання

Який тип об’єкта оподаткування при заповненні повідомлення за формою № 20-ОПП необхідно обрати платнику, який орендував нежитлове приміщення для роботи Центру евакуації з тимчасовим розміщенням осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення?

Відповідь

Графу 3 «Тип об’єкта оподаткування» повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП заповнюйте відповідно до рекомендованого Довідника типів об’єктів оподаткування.

Так, у графі 3 можете зазначити наприклад:

  • готель,
  • комплекс,
  • санаторій,
  • будинок відпочинку,
  • гуртожиток тощо.

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Податок на прибуток підприємств у 2024 році

У статті актуальні положення про податок на прибуток підприємств 2024. Про податкові різниці, строки сплати податку на прибуток та декларування, про КІК та мінімальне податкове зобов’язання – в огляді
170713

Податок на прибуток: новації 2017 року

Чергова податкова реформа суттєво торкнулася і одного з основних податків для підприємств — податку на прибуток. Мабуть, лише базові ставки податку залишились незмінними. Ми розкажемо про інші істотні оновлення
13882

Сплачуємо правильно: разовий аванс з податку на прибуток

Із 2016 року запрацювали зміни щодо авансових внесків − відмінено щомісячні аванси та введено разовий «перехідний» авансовий внесок. Його якраз розраховують за результатами трьох кварталів 2016 року. Розповімо докладно та проаналізуємо наявні роз’яснення податківців.
4756