Рятівні кейси для бухгалтера

Автор
експерти об'єднаної редакції Експертус Головбух
Спростити роботу бухгалтера, допомогти вирішити робочі ситуації, забезпечити прикладами та зразками, які складне зроблять простим і доступним ― це лише частина того, чим вразить вас родина Головбухів. Не словом, а ділом ― у статті продемонструємо рішення, які вже врятували українських бухгалтерів від помилок, штрафів та нервових зривів. Годі чекати, зайдіть і впевніться в цьому особисто!

Чому вони? Все просто: унікальність, якість та функціональність. Кожен із них має гарячу лінію для передплатників, лише уявіть, більше не залишиться робочих запитань без відповіді. Підказки, приклади, зразки відео ― у них є все, щоб зробити вашу роботу настільки комфортною, наскільки це можливо в світі бухгалтера. Ласкаво просимо до наших Головбухів!

Тижневик «Головбух»

Olga_Reschetova.pngimage74

Найдосвідченіший в сімействі Головбухів. Кажуть, що бухгалтеру варто відкрити свіжий номер «Головбуха» щоб у ту ж хвилину знайти статтю, яка вирішить складну та заплутану робочу ситуацію. Це й не дивно, адже в Ольги Решетової, головного редактора журналу «Головбух» є надійні помічники ― менеджери, які нотують кожне побажання користувача. У результаті ― «Головбух» стає цінною скринею з реальними робочими кейсами, лише візьміть і застосуйте їх на практиці. А ще наші журнали ніколи не скупляться продемонструвати свої можливості майбутнім користувачам. Нижче підготували для вас добірку зі свіжих цінних порад із «Головбуха».

Журнал «Головбух: Медицина»

martyniyk_t.pngimage70

Він зявився в світлі медреформи, адже в той момент стало зрозуміло, що бухгалтерам медзакладів треба буде допомогти впоратися з новаціями. З того моменту і донині Тетяна Мартинюк, головний редактор журналу «Головбух: Медицина», невпинно веде за руку медичних бухгалтерів крізь терни медзмін до найоптимальніших рішень. У журналі «Головбух: Медицина» немає нічого зайвого, рішення для себе там знайдуть як бухгалтери КНП, так і бухгалтери приватних медзакладів. Тож знайомтеся з ним.

Журнал «Головбух Агро»

n_dubchak.pngimage34

Наймолодший, але не менш професійний журнал сімї Головбухів, який допомагає в роботі бухгалтерам агропідприємств. Погодьтеся, зручно, коли в фаховому виданні розкриті всі теми, з якими ви маєте справу на роботі. Наталії Дубчак, головному редактору журналу «Головбух Агро» вдається зробити продукт для користувачів саме таким. Прочитайте статті, які без сумнівів стануть корисними для вас.


Вебінар для бухгалтера

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді