Як КНП списувати пальне та шини

UA RU
Наш експерт, колишній ревізор, порадить як визначити норми витрат пального, списати шини та пальне без помилок, дисциплінувати водіїв. А також врятує вас від штрафів та зайвих витрат.

⚡️ Госпоперації КНП — з ризиками та без ризиків для неприбутковості ⚡️

Лідери з-поміж витрат на утримання автотранспорту — витрати на пальне, запчастини та ремонт. Поради екс-ревізора зорієнтують, на чому зосереджують увагу контролери, де є ризик схибити та яких запобіжних заходів вжити.

Списання пального в КНП

ПММ варто списувати за фактичними витратами, які не будуть перевищувати нормативних витрат, встановлені Нормами, що затверджені Наказом Мінінфраструктури від 10.02.1998 № 43 (далі — Норми № 43).

Норми витрат пального застосовуйте, щоб…

Як КНП списувати пальне та шини

Як розрахувати нормативні витрати пального ⏩

Як КНП списувати пальне та шини

Як підвищити норми витрат пального взимку ⏩

Списання шин в КНП

КНП варто списувати шини з обліку, коли вони вже не відповідають критеріям визнання активом і використати їх за призначенням неможливо. Експлуатаційні норми, затверджені Наказом Мінінфраструктури від 20.05.2006 № 488 вказують списувати шину, коли вона…

Як КНП списувати пальне та шини

Як обліковувати шини в експлуатації ⏩

Закріпіть автомобілі за водіями медзакладу

Якщо станеться ситуація, коли на робочій поїздці водій медзакладу стане винуватцем ДТП, стягнути з нього повний розмір завданої шкоди зможете за наявності…


Бухгалтерський вебінар

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді