10 років порталу «Головбух»

Автор
керівник маркетингової групи Експертус Головбух
Вже цими вихідними, 1 липня, святкуватимемо 10 років нашого улюбленого порталу «Головбух»! Ці 10 років були неймовірно цікаві, подекуди складні, але дуже продуктивні. За ці роки ми з командою для вас, любі бухгалтери, створювали корисний для вашої роботи контент. Напередодні ювілею ми вирішили розповісти вам, хто працює у команді порталу, хто ці відважні люди 😊

Нумо знайомитися

Ольга Шара, головний редактор порталу «Головбух» 

Складає кожного місяця контент-план експертних матеріалів з бухобліку і оподаткування. Підбирає актуальні статті як для бухгалтерів комерції, так і для бухгалтерів агро та медичного напряму. При цьому враховує запити клієнтів, нескінченні законодавчі зміни. Підбирає ключові слова так, щоб статті наших експертів завжди були перші у видачі під час пошуку у Googlе, а бухгалтери швидко знаходили відповіді на свої питання. Ольга трудиться, як бджілка, багато статей пише самостійно, аби надати вам роз’яснення робочих ситуацій вчасно. До речі, вона справжня фанатка ІПК, такі новини не дає нікому писати, то її територія)) І ви точно не знали, та Ольга ще й талановитий скрипаль.

Віктор Онищенко, експерт з питань бухгалтерського обліку та оподаткування 

Гуру з обліку і оподаткування 💪. Готує левову частку контенту для порталу «Головбух». Його статті із готовими зразками, розрахунковими прикладами користуються шаленою популярністю у бухгалтерів. Вони завжди актуальні, якісні, корисні. Якщо у бухгалтерів виникають якісь додаткові питання, Віктор оперативно роз’яснює. До редакції порталу надходять тільки слова подяки за екпертні статті Віктора.

Наталія Чепіга, експерт з обліку та оподаткування 

Наталія готує для порталу новини👏. 24/7 вона моніторить законодавчі зміни, повідомлення держорганів та пише для бухгалтерів найсвіжіші, найактуальніші новини. Завдяки її роботі бухгалтери завжди вчасно отримують інформацію про зміни в бухобліку та оподаткуванні.

Тетяна Іващенко, редактор порталу «Головбух» 

Тетяна дуже цінний працівник порталу 👍. Працює для вас уже майже 6 років. Носій традицій порталу, живий навігатор по тисячах статей для бухгалтера. Вона оформлює тексти статтей, новин та довідкової інформації в зручному для читання форматі. Розставляє посилання - тому бухгалтеру не потрібно шукати додатково нормативні документи, іншу тематичну інформацію.

Андрій Цурган і Павло Волошенко, інтернет-маркетологи Експертус Головбух

10 років порталу «Головбух» 10 років порталу «Головбух»

Ви щодня отримуєте на пошту Ранкові новини Головбуха. Це вже традиція зранку пити каву і читати свіжі новини, які впливають на роботу бухгалтерії. Так саме ці аси маркетингу, як ельфи вночі, готують ці листи для вас. Дбають, щоб ви вчасно зареєструвалися на топ-заходи: вебінари, комунікаційні платформи, закриті онлайн-зустрічі бухгалтерської спільноти. Вони мріють, щоб саме ви стали лауреатом Всеукраїнської премії SuperГоловбух 2023: незламні. Також Андрій та Павло опікуються сторінками у Фейсбук: Головбух Медицина і Головбух Агро. Якщо ще не вподобали свої фахові сторінки, то саме час!

Олена Ікранова, права ручка маркетолога Експертус Головбух

10 років порталу «Головбух»

Експертус Головбух проводить на місяць десятки заходів та зустрічей. Усе це організувати та візуально оформити на сайтах — то її рук справа. Коли спостерігаєш за роботою нашої Оленки, то здається, що вона справжня фея. Адже маркетингова багатозадачність у неї грає в ритмі вальсу. Змахнула магічною паличкою — ось уже і заставки на робочий стіл із підказками для бухгалтера готові. Ще раз — уже регламент на Літній ГоловбухFest 2023 можна скачати зі сторінки топ-заходу… А ще саме вона доносить вам новини та підтримує настрій в офіційному Телеграм-каналі «Головбух» та веде сторінку «Головбух» у Фейсбук. Якщо ще не підписалися, то знаєте, що робити)).

Тож, любі наші читачі порталу «Головбух», дякуємо Вам, що ви щодня з нами! Вітаємо нас усіх, усю бухгалтерську родину із 10-річчям нашого професійного порталу!

image39

⚡️ СКАЧАТИ ІМЕННУ ЛИСТІВКУ З ПОДЯКОЮ ⚡️

10 років порталу «Головбух»

10 років порталу «Головбух»

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді