Чому я СуперГоловбух: есе учасників премії SuperГоловбух — 2023

Автор
керівник маркетингової групи Експертус Головбух
Автор
експерт з обліку та оподаткування
Учасники Всеукраїнської премії SuperГоловбух — 2023 надсилали до редакції різні есе на тему «Чому я вважаю себе СуперГоловбухом». Хочемо поділитись з вами думками колег 😊

Станом на 10.08.2023 інтелектуальну гру Премії пройшли уже 900 бухгалтерів з усіх областей України.

Чому я СуперГоловбух: есе учасників премії SuperГоловбух — 2023

Вже 1 вересня оголосимо ТОП-100 бухгалтерів, які перейдуть у другий етап і змагатимуться за звання SuperГоловбуха. Тож іще маєте час подати заявку і пройти інтелектуальну гру першого етапу.

Подавайте заявки на участь до 30 серпня 2023 року, проходьте інтелектуальну гру.

БЕРУ УЧАСТЬ ⏩

Ознайомтесь із есе ваших колег. Можливо, вони надихнуть вас розповісти про себе.

Вікторія

За першою освітою я бухгалтер, але щось пішло не так))). На довгі роки я поклала свій диплом бухгалтера до шухлядки і стала юристом. Але останні декілька років я поступово повертаюся до бухгалтерії. І наразі маючи дві освіти, я розумію, як корисно бухгалтеру мати юридичну освіту)). Тепер із задоволенням працюю з цифрами) Продовжую навчатися бухгалтерським секретикам і прагну стати SuperГоловбух)

Валентина

Я — Super Головбх, бо є підписником електронного видання Експертус

Наталі

Бухгалтерія - це любов на все життя! Чому я бухгалтер? І справді, чому серед багатьох професій багато років тому я вибрала бухгалтерію й займаюся цим до сьогодні? Напевно, в цю професію йдуть багато дівчат та хлопців, але справжнім Бухгалтером стають одиниці!

Все доволі просто, нам усім потрібен свідок нашого життя, статист, літописець. Той, хто щодня знатиме, що в нас відбувається, чим живемо, добре нам чи не дуже. З ким ми хочемо розділити те, що відбувається. Так і для бізнесу справжній! Бухгалтер — це статист, свідок його життя. Врахує, впише, зафіксує, сформує звіт, закарбує в літопису. Ще відправить запит, поспілкується з «неприємною податковою», підготує документи для банку, сформує довідки, звіриться з контрагентами та й тощо. Все це про Бухгалтера, який вислухає, підтримає, підготує, відправить, вирішить питання, сформує звіт, спланує платежі, і головне – ВПИШЕ в ІСТОРІЮ!

Дарія

Вітаю, шановні колеги! Кожного ранку я запитую себе, чому я працюю бухгалтером, адже це дуже відповідально і доволі нелегко. Потрібно постійно моніторити зміни законодавства, зміни форм звітів і документів, зміни норм і стандартів тощо. Крім того, бухгалтер на невеликому підприємстві - це ще й кадровик, юрист, адміністратор і права рука директора. І я відповідаю собі, що саме це тримає мене в тонусі, змушує постійно самовдосконалюватись, навчатись, шукати рішення і налаштовувати робочий процес. Кожне досягнення, кожен новий сертифікат і кожне «Дякую» від колег і співробітників доводить мені, що я зробила вірний вибір і я — СуперГоловбух

Наталія

Я СуперГоловбух тому, що маю саме класичну освіту з обліку, аналізу та аудиту, багато років працюю за спеціальністю, хоча обрала її випадково, маю досвід роботи у багатьох галузях, пройшла декілька неприємних справ, однак не втратила любові до своєї роботи, обожнюю знаходити час для підвищування свого професійного рівня, та й просто — люблю свою справу, тому що бухгалтер може перевести діяльність кожного підприємства на мову цифр. Це дуже цікаво. З них можна скласти портрет компанії, не заходячи в офіс або на виробництво. Я це вмію — тому я і є — СуперГоловбух

Тетяна

Чому я супер? Тому що намагаюсь постійно вчитись, люблю вирішувати складні питання, з задоволенням приймаю виклики, які «підкидує» праця бухгалтера та творчість наших можновладців :). І щиро тішуся від того, коли вдається вирішити питання на користь підприємства або в черговий раз «зійшовся» баланс

Роман

На війні кожен бореться з агресором усілякими можливими способами, застосовуючи увесь свій досвід, набутий роками. У цивільному житті я працюю державним внутрішнім аудитором, але із початком війни мобілізувався до ЗСУ, де поряд з автоматом використовую аудиторський досвід, покладений на бухгалтерський облік одного із військових формувань. Чи навряд я можу себе уявити СУПЕРБУХГАЛТЕРОМ, але своє участю у конкурсі хочу заявити про те, що бухгалтерська праця не зупиняється ніколи, навіть у період повномасштабної агресії держави-терориста. СЛАВА УКРАЇНІ!

Тетяна

На мою думку, SuperГоловбухів не буває. Постійно потрібно чомусь вчитися, постійно нові зміни в законодавчій базі. Також я вважаю, що без командної підтримки ти не зможеш ніколи стати кращим в своїй улюбленій справі. Мій девіз по життю, а саме: «Якщо боїшся не роби, а якщо робиш то не бійся!» Всі помилки які трапляються завжди є час виправити, але потрібно пильно слідкувати, щоб їх не виникало.

Надія

Я люблю професію «Бухгалтерія», тому постійно розвиваюсь та розширюю інтереси, пройшла шлях від студента до здачі звітності, на власних помилках навчалась та виправляла помилки, готова до реалізації у різних сферах, хоча останнім часом змінюється законодавство, але сподіваюсь на кращі Закони, постанови та розвиток України.

Наталія

Доброго дня. Я бухгалтер вже років 15, професія шалена і цікава))) а ще більше дана робота навчила мене спокою, витримки, аналітики, аналізу фактів і подарувала знайомство з багатьма чудовими людьми. І змінила моє життя та характер, найбільше в плані гумору, впевненості, навчила бути сильною та іти вперед, долати будь які перешкоди. А ще навчила любові, віри та терпіння до людей та їх бачення світу. Гроші не головне в житті, а вміння мати імунітет до їх впливу на тебе, твоє життя, твої принципи. Робота бухгалтером це бути тонким психологом дл всіх і бути щасливою для себе. Берегти в нинішній час нашу країну та допомагати нашим воїнам та бути свідомим громадянином свого народу, пам’ятати чому ми живі і можемо далі працювати у сфері обліку та фінансів. Слава Героям. Україна понад усе!!!

Жанна

На даний час, я не є SuperГоловбух, але прикладаю зусилля, щоб їм стати. дивлюсь вебінари, намагаюсь навчатись

Марія

Я — SuperГоловбух, тому що я працюю в найкращій бюджетній установі,  з креативним, сучасним та оригінальним колективом. Люблю в своїй роботі дізнаватись і вчитись нового, вирішувати складні ситуації та досягати бажаного результату. Постійно розвиватись та йти з технологією в часі. Моя професія дуже актуальна та затребувана, і це стимулює постійно розвиватися та приймати участь в різних семінарах

Аліна

Головбухами не народжуються, головбухами стають завдяки тяжкій праці та постійному навчанні. Чому я — SuperГоловбух? Напевно, я ніколи не зможу відповісти на це питання. На плечі кожного бухгалтера лягає багато обов’язків і відповідальність, що слідує за ними. Це постійна праця не тільки над документами, але й над собою. SuperГоловбух — це звання для всіх, хто прикладає усі зусилля в своїй роботі. Тому можу сказати, що ми просто займаємось улюбленою роботою і кожен може претендувати на звання SuperГоловбух

Олена

Я дуже люблю свою роботу. Моя бабуся працювала головним бухгалтером усе своє життя, до 70 років. Я з дитинства знала точно, що стану працювати головним бухгалтером, продовжувати улюблене діло моєї бабусі і моє. І так й сталося. 20 років досвіду, успішно пройдені планові та позапланові перевірки, повага колег та керівників компаній. Вдячність за мою роботу відчуваю щодня. Робота у різних сферах діяльності принесло мені незабутній досвід, який я із задоволенням використовую не тільки для роботи у своєї фірмі, але й надаю консультації усім, хто до мене звертається.

 

Кожен із вас гідний перемоги, тож удачі!

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді