Е-журналу «Головбух Медицина» — 5 років

Автор
головний редактор журналу «Головбух Медицина»
Дорогі наші читачі! 2 лютого професійний журнал для бухгалтерів медзакладу святкує ювілей. Із цієї нагоди редакція підготувала для вас святкове частування

Дякуємо кожному із вас — хто пройшов із нами цей шлях, хто долучився згодом та з ким тільки-но розпочинаємо знайомство й співпрацю на старті 2024 року.

Ваші визнання і підтримка — найцінніші для нас подарунки!

Е-журнал Головбух Медицина ОТРИМАТИ СВОЮ ПЕРСОНАЛЬНУ ЛИСТІВКУ ПОДЯКИ

Сьогоднішній «Головбух Медицина» — наш спільний здобуток. Адже кожен ваш фідбек — відгук, коментар, оцінка, пропозиція — скеровували, надихали й мотивували нас, сфокусовували на актуальних проблемах в царині медичної бухгалтерії.

Діалог із читачем став базовим правилом роботи редакції, а оперативне розв’язання робочих ситуацій із практики бухгалтерів ЗОЗ — незмінним курсом, який триматимемо й надалі.

Наші п’ять років пригадуємо і з теплом, і з болем.

2019

Подолали перетворення з бюджетних установ у КНП.

2020

Опанували «комерційний» бухоблік. Упровадили платні послуги. Розробили базовий зразок облікової політики. Ствердилися у статусі  ПДВ-платників. Реорганізували роботу в умовах COVID-19.

2021

Перейшли на нову об’єднану звітність із зарплатних податків — Податковий розрахунок. Заснували Банк проведень. Повболівали за КНП у «справі на мільйон», переглянули локальні акти щодо платних послуг й вибудували захист від штрафів.

2022—2023

Жодного дня з початку війни не припиняли працювати. Медичні заклади рятували українців. Ви тримали їхній фінансовий фронт. А ми підтримували вас експертними рішеннями: як забезпечити меддопомогу під обстрілами та в умовах блекаутів, облаштуватися після переїзду з ТОТ, упорядкувати операції з гуманітаркою та благодійною допомогою, нараховувати виплати й податки на тлі воєнних змін…

Рік 2024-й розпочинаємо з приємного — ювілею «Головбух Медицина». 

Для вас ми підготували «частування», яке буде корисним у роботі. Оскільки журнал-іменинник — фаховий, то й смаколики будуть відповідні.

🎁 Скачайте й роздрукуйте буклет «Базові показники для розрахунків на 2024 рік». Відтак матимете напохваті всі потрібні цифри, а також планер на щодень.

Е-журнал Головбух Медицина СКАЧАТИ 🎁

Також нагадуємо про можливість скористатися безплатним демодоступом до журналу «Головбух Медицина» й оцінити всі переваги продукту в дії!

ОТРИМАТИ БЕЗПЛАТНИЙ ДОСТУП НА ЦІЛУ ДОБУ ⏯️

Разом — ми сильніші! Тримаймося на зв’язку.

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді