Договір поставки

Договір поставки — правова форма регулювання господарських відносин з постачання продукції та товарів. За договором поставки постачальник зобов'язується передати у встановлений строк товар у власність покупця, а покупець зобов'язується прийняти товар і сплатити за нього певну грошову суму. У публікації — зразок договору поставки та зразок додаткової угоди про внесення змін до Договору постачання.

Постачання товарних запасів, сировини й матеріалів є повсякденною господарською операцією для більшості суб’єктів господарювання. Надійно оформлений договір постачання вбереже вас від проблематичних ситуацій, які можуть постати в майбутньому. Умови поставки, істотні умови договору постачання та корисні поради щодо складання договору поставки товару читайте в огляді.

Втрата первинних документів через руйнування офісу

Договір поставки:

Договір поставки

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ДОГОВОРУ

Додаткова угода про внесення змін до Договору постачання:

Договір поставки

СКАЧАТИ ЗРАЗОК ДОДАТКОВОЇ УГОДИ

Нова податкова накладна: що чекає на бухгалтера з 1 грудня

Договір поставки
Нижник Тетяна експерт Експертус Головбух
Не встигли бухгалтери познайомитись із податковою накладною, як Кабмін змінив ознаки, за якими ДФС моніторить і блокує податкові накладні та розрахунки коригування до них. Покроково і з прикладами про те: • які нові реквізити у податковій накладній; • як змінилася таблична частина податкової накладної; • яких новацій зазнав розрахунок коригування; • як тепер оформити зведену податкову накладну або за щоденними підсумками; • як філії складають чи отримують податкові накладні; • які особливості складання податкових накладних неплатнику ПДВ; • як виправляти помилки у податкових накладних


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Головбух"

зміст


Бухгалтерський вебінар

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді