Навчання з ПДВ: від азів до майстерності

UA RU
Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
Знаємо перевірений спосіб перестати боятися ПДВ та податкової накладної. Опануємо всі особливості нарахування, утримання, сплати ПДВ. Зануримося у навчання з ПДВ разом із експертами. Наші експерти разом із вами пройдуть шлях, упродовж якого отримаєте максимум інформації, що бухгалтеру треба знати про ПДВ. Навчимося без помилок заповнювати та подавати звітність з ПДВ

⚡️ Отримати онлайн-курс ПДВ ⚡️

Для старту навчання у Вищій школі Головбуха оплатіть курс за персональною пропозицією!

Телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️

Що робити з ПДВ? Якщо ви прагнете опанувати цей податок, варто розглянути курси по ПДВ. Програма школи бухгалтера «ПДВ: від азів до майстерності» містить 22 уроки, які об’єднані в 10 тематичних курсів, а ті своєю чергою — в чотири модулі:  «Реквізити й особливості заповнення різних податкових накладних», «Виправлення помилок у ПН за допомогою розрахунку коригування», «Правила роботи з декларацією з ПДВ», «ПДВ-перевірки та штрафи: виправляємо помилки». 

pdv_1.jpg

pdv_2.jpg

pdv_3.jpg

pdv_4.jpg

Якщо ви відчуваєте, що було би непогано оновити знання, особливо після змін у податковому законодавстві, не зволікайте. Обирайте програму підвищення кваліфікації — і вперед, до нових вершин!

Мало не забули! По завершенню навчання ви отримаєте сертифікат про підвищення кваліфікації від Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

ПДВ: поглиблена програма

Навчання з ПДВ: від азів до майстерності

Програму створили провідні експерти з оподаткування та бухгалтерського обліку Наталія Товченик та Тетяна Купчик, а ретельно стежать, щоб у ній була актуальна інформація, Ганна Чернишова й Ольга Гонтаренко. У кожної за плечима тривалий досвід роботи в податковій та аудиторській службі. Їм як нікому відомо, де найчастіше помиляються бухгалтери, тому вони й розробили поглиблений курс з ПДВ так, аби ви точно знали, де слід себе ще раз перевірити, коли заповнюєте ПДВ-звітність.

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді