Як натякнути директору про подарунок до Дня бухгалтера

Автор
головний бухгалтер ТОВ «Глобал Смарт Логістикс», Київ
Фантазій та мрій дуже багато. Тримайся директор. Бо свято бухгалтера вже скоро. А ми з вами такі чарівні, розумні, розкішні маємо себе достойно поводити в день свого професійного свята

Мрії кожного бухгалтера про подарунок, на жаль, не завжди здійснюються. Мені також довелося зіткнутися з так званою жадібністю директора. Заходиш до офісу, а тобі ані доброго ранку, ані зі святом, ані смачненького, ані подарунків. Тому цього року я вирішила взяти все в свої руки.

Та як же натякнути директору на те, що ви заслужили подарунок на День бухгалтера.

Складіть несправжній рахунок на оплату

Якщо у вашого директора багато справ та немає часу на розмову, покладіть йому на стіл фейковий рахунок на оплату з призначенням платежу «На подарунок до Дня бухгалтера».

Як натякнути директору про подарунок до Дня бухгалтера

СКАЧАТИ

Голосно говоріть по телефону, та дякуйте за привітання своїм друзям, навіть, якщо ніхто вам не дзвонив

Щоб звернути увагу директора на своє професійне свято, можете зговоритися з іншими працівниками бухгалтерії, і покидаючи своє робоче місце телефонувати їм, та вітати з Днем бухгалтера, приймати привітання від них, так голосно, щоб почув не лише директор, а й інші працівники офісу.

Надішліть помилково листівку з привітанням іншого бухгалтера на адресу вашого директора

Якщо ваш директор постійно у розֹ’їздах та відповідає лише на пошту, то можете цим скористатися. «Помилково» надішліть листівку з привітанням із Днем бухгалтера директорові.

СКАЧАТИ

Як натякнути директору про подарунок до Дня бухгалтера

Скажіть напряму, що ви на своє свято достойні отримати подарунок

Не всі натяки знаходять дорогу до цілі, тому краще напряму сказати, що ви за свою важку та відповідальну роботу достойні отримати хоча б шоколадку.

Любі бухгалтери, сердечно вітаю вас із прийдешнім професійним святом! Нехай вас оминають перевіряльники, ППР не знайдуть до вашого офісу дороги, нехай ваші податкові накладні завжди реєструють зі швидкістю звуку!



зміст

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді