Новорічний онлайн-корпоратив

Новорічний онлайн-корпоратив: у пандемії жодних шансів! Як підготуватися до заходу такого формату, провести його та оподаткувати — дізнаєтеся у статті.

— Євгене Петровичу, а Новорічного корпоративу не буде? — слізно запитала на онлайн-нараді головний бухгалтер Марія Миколаївна.

— Маріє Миколаївно, буде! Ми такий корпоратив онлайн організуємо, що увесь Facebook заздритиме нам! — радісно відповів шеф.

— Корпоратив онлайн. — повторила Марія Миколаївна сумно посміхнувшись.

Якщо ви досі як Марія Миколаївна не вірите у онлайн корпоративи — ми переконаємо вас, що його можливо провести весело і захоплююче, а також розповімо, загальні правила оподаткування онлайн-заходу.

Первинка. Податки. Зарплата. Перевірки СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО ⚡️

Чому новорічний корпоратив 2021 важливий для компаній

Новорічний онлайн-корпоративЖиття підприємств кардинально змінилося ще у 2020 році. Щоб зберегти компанію та мінімізувати збитки керівники оголошували простій, скорочували діяльність, встановлювали неповний робочий час, переводили працівників на дистанційну роботу. Нам вдалося адаптуватися, але потреба корпоративного спілкування не зникла.

Корпоратив — прекрасна нагода для працівників розкрити свої інтереси, а для керівників — пізнати підлеглих у позаробочий час. Ці знання допоможуть менеджерам вищої ланки побудувати гармонійні стосунки в колективі та підвищити продуктивність відділу чи компанії загалом. Тож давайте разом організуємо корпоратив онлайн і проведемо його.

Етапи підготовки до проведення онлайн-корпоративу

Новорічний онлайн-корпоративЩоб підготуватися до онлайн-корпративу, необіхно пройти 5 етапів, далі детально про кожен з них.

Етап 1. Створення організаційної команди

Самотужки підготувати такий захід буде складно, тому варто створити команду

Як варіант, кожен відділ може висунути представника від себе. Що більше людей, то краще: так ви швидше впораєтеся із підготовкою.

Етап 2. Визначення тематики заходу

Заплануйте нараду з організаційною командою, щоб визначитися із тематикою корпоративу. Обов’язково врахуйте наскільки схожі захоплення та смаки ваших колег, не забудьте і про різницю у віці. Здебільшого люди в компанії різні, тому радимо використати універсальну і нейтральну тематику.

Етап 3. Написання сценарію заходу

Найкраще із цим завданням впорається творча і креативна людина, у вас в організаційній команді напевно така є. Після того, коли сценарій буде готовий, автору варто обговорити деталі з іншими організаторами та за необхідності внести корективи.

Інструкції для бухгалтерського обслуговування ФОП на ЄП ⚡️

Етап 4. Визначення платформи, на якій будете проводити корпоратив

В умовах дистанційки кожна компанія знайшла найоптимальнішу платформу для проведення онлайн-нарад. Саме обрану і звичну для працівників платформу радимо використати для проведення онлайн-корпоративу. Так ви не витратите час на те, щоб ознайомлювати учасників корпоративу із новим інтерфейсом, а одразу почнете свято.

Зарплата: розрахунки, звітність, перевірки СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО⚡️

Етап 5. Оподаткування онлайн-корпоративу

Про загальні правила оподаткування онлайн-заходу розповіла Олена Сердюк, експерт МСFR Головбух, канд. екон. наук

Якщо проведете річний корпоратив онлайн, не буде шведського столу. Але загальні правила оподаткування принципово не відрізнятимуться від офлайн-заходу.

Облік онлайн-корпоративу, оформленого як тімбілдінг

СКАЧАТИ ПРИКЛАД ⏩

Новорічний онлайн-корпоратив

СКАЧАТИ ПАМ’ЯТКУ ⏩

Проведення онлайн-корпоративу

Новорічний онлайн-корпоративХоч свято відбуватиметься онлайн, не забудьте причепуритися! По-перше, це створить новорічний настрій. По-друге, фото із онлайн-корпоративу будуть вдалими. Так, так, ви все правильно прочитали! Вмикайте камери на пристроях, з яких будете на корпоративі і робіть знімки екрану, викладайте їх у соцмережі та збирайте приємні реакції. Нехтувати цим пунктом не варто, адже через декілька років спогади про бентежний 2021 рік буде цікаво оживити.

І наостанок, усі виклики, які ми пережили у 2021 році зробили нас сильнішими і витривалішими. Тож нехай наступний рік буде люб’язніший і приємніший для нас. Бережіть тепло в своєму серці, цінуйте своїх рідних і близьких. З прийдешнім 2022 роком!



зміст

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді