Увага! Керівники комерційних підприємств

UA RU
Настав час подумати тих, хто керує фінансами вашої компанії ― бухгалтерів!

Нехай ваш бухгалтер стане щасливішим!

Увага! Керівники комерційних підприємств

На підприємстві, де працює справжній SuperГОЛОВБУХ панує лад, мир та спокій. Однак більшість керівників навіть не здогадуються, скільки сил, старань, терпіння та нервів щодня витрачає кожен бухгалтер.

Тож подякуйте йому за здобутки та відданість своїй справі, що не раз рятувала вашу компанію. Адже серед неймовірної кількості звітів і податків, які треба сплатити вчасно, так просто можна пропустити зміни в законодавстві, та наразитися на штраф. Ми ж знаємо, де знайти захисний тотем, з яким ваш бухгалтер не знатиме горя, завжди все встигатиме, отримає реальні кейси, які зможе застосувати на практиці.

Незабаром настануть новорічні свята ― час добрих справ, тож пропонуємо керівнику компанії зробити бухгалтера на підприємстві щасливішим! Вам не доведеться довго думати, що подарувати бухгалтеру? Ми знаємо, про який подарунок мріє бухгалтер!

Це захисний тотем, з яким ваш бухгалтер не знатиме горя, завжди все встигатиме, отримає реальні кейси, які зможе застосувати на практиці.

Усі рішення у школі бухгалтера! Вища школа Головбуха — це справжній оазис бухгалтера серед барханів змін, порушень і штрафів.

У школі є 7 програм, кожну можна спробувати і обрати ті, які необхідні бухгалтеру вашого підприємства.

Професійна сертифікація бухгалтерів — 2022 СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО ⚡️

ПДВ: поглиблена програма СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО ⚡️

Зарплата: розрахунки, звітність, перевірки СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО⚡️

Практикум з податкового захисту СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО⚡️

Застосування РРО: зміни, помилки, штрафи СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО ⚡️

Професійна сертифікація головбуха медичного КНП — 2022 СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО ⚡️

ФОП на єдиному податку СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО ⚡️

Майте на увазі, після завершення навчання набуті знання бухгалтера засвідчуватиме СЕРТИФІКАТ про підвищення кваліфікації від Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Увага! Керівники комерційних підприємств

Тож який результат? Ви — сучасний та уважний керівник, який цінує свого працівника. Бухгалтер — щасливий та захоплений, адже керівник визнає, цінує його і дає змогу професійно розвиватися. Не баріться і додайте трохи радості в буденність бухгалтера.


Вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Семінари для бухгалтерів у 2024 році

Бухгалтерські семінари та вебінари ― це можливість для бухгалтера швидко опанувати новації законодавства, дізнатися рішення для специфічних робочих ситуації, а також обмінятися досвідом в бухгалтерській спільноті. Які семінари для бухгалтерів невдовзі відбудуться ― в огляді
19537

Навчальний тренажер для бухгалтера: перевірте себе

Хочете підвищити свої бухгалтерські навички та бути впевненими у своїй професійній майстерності? Перевірте себе за допомогою навчальних тестів для бухгалтерів. Незалежно від того, чи ви тільки починаєте свій шлях у бухгалтерії, чи вже маєте багаторічний досвід, наш тренажер допоможе вам освіжити знання та виявити свої слабкі місця. Спробуйте прямо зараз — і переконайтеся, що ви готові до будь-яких викликів
257

Курси бухгалтера 2025

Бухгалтерські курси ― можливість стати кращим спеціалістом і водночас ефективно використати свій час. Далі розповімо, які курси бухгалтерського обліку, курси головного бухгалтера, курси бухгалтера ФОП та інші пропонує Вища школа Головбуха
15180

Міжнародний день бухгалтера: розпочинаємо підготовку

Міжнародний день бухгалтера, або Міжнародний день бухгалтерії — професійне свято бухгалтерів, яке відзначаємо щорічно 10 листопада. Здавалося б, часу ще вдосталь, проте готуватися до такої важливої дати потрібно вже тепер! Спеціально до події ми підготували для вас п'ять порад, як незвично провести Міжнародний день бухгалтера 2024
3175

Навчання для бухгалтерів КНП

Щоб допомогти фахівцям зорієнтуватися в питаннях медичної бухгалтерії, а саме звітності, фінплану, ПДВ тощо, експерти Вищої школи Головбуха запрошують стати слухачем оновленої навчальної програми «Національна сертифікація головбуха медичного КНП»
5534

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді