На вебпорталі ПФУ запрацював сервіс попереднього онлайн-запису на прийом

Якщо необхідно відвідати орган ПФУ та проконсультуватися з питань призначення та виплати пенсій, житлових субсидій та пільг чи страхових коштів, можете скористатися сервісом попереднього онлайн-запису на прийом

На вебпорталі ПФУ запрацював сервіс попереднього онлайн-запису на прийом

Лікарняні: нарахування і оплата

Для онлайн-запису на прийом:

1. Увійдіть до особистого кабінету на вебпорталі ПФУ та авторизуйтесь будь-яким зручним способом (КЕП, Дія.Підпис чи ID.GOV.UA).

На вебпорталі ПФУ запрацював сервіс попереднього онлайн-запису на прийом

2. У розділі «Комунікації з ПФУ» оберіть опцію «Запис на прийом».

image48

3. У новому вікні натисніть кнопку «Записатися на прийом».

image15

4. У формі, що відкриється, оберіть:

  • орган Фонду;
  • сервісний центр, до якого плануєте візит;
  • тему (питання);
  • рік та місяць прийому.

Натисніть кнопку «Завантажити розклад».

image40

Запис на прийом без визначення сервісного центру призначили для страхувальників, а також для запису на прийом до керівництва ПФУ.

5. У списку, що з’явиться на екрані, оберіть бажану дату та годину прийому (вільні години прийому позначили зеленим кольором).

image41

6. Оберіть клітинку з бажаним часом. У вікні, що відкриється, натисніть на кнопку «Записатися на прийом».

image29

7. Після цього, натисніть на відповідну кнопку та роздрукуйте талон (за необхідності). У разі зміни обставин можете скасувати запис.

image96

Відсутність роздрукованого талону не є підставою для відмови у прийомі у визначений відвідувачем час.

8. Перевірити свої дані про попередній запис на прийом можете у розділі «Запис на прийом», а саме у полі «Мої записи на прийом».

image14

За інформацією ПФУ

Знижки на передплату бухгалтерських виданьСкористайтеся нагодою та отримайте знижки на передплату професійних е-журналів «Головбух», «Головбух Агро», «Головбух Медицина», а також експертно-правової системи «Експертус Головбух»!

Статті за темою

Усі статті за темою

Резерв відпусток: створення та облік

Виплата відпускних та компенсації за невикористані відпустки здійснюють за рахунок забезпечення оплати відпусток. Це своєрідний резервний фонд, який бухгалтери часто називають «резервом відпусток». Розповімо, для чого його створювати, як його розраховувати та відображати в обліку
52707

Календар бухгалтера 2024: червень

Червень ― наша боротьба триває, ми мужньо боремося з ворогом та продовжуємо працювати. Виробничий календар на червень 2024 та податковий календар на червень, допоможе бухгалтеру вчасно подати звітність та сплатить податки
21721

Відпустка за роботу на комп’ютері в період воєнного стану

Додаткова відпустка за роботу на комп’ютері належить до щорічних. У період воєнного стану діють особливі правила надання щорічних відпусток. Експерт пояснив, чи стосуються вони відпустки за роботу на комп’ютері
18165

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді