Тест тижня від Вищої школи Головбуха

Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
Визначте, наскільки ви готові до податкової перевірки

ПРОЙТИ ТЕСТ ▶▶▶

Якщо ви легко впоралися із тестовими завданнями, пропонуємо долучитися до освітньої програми Вищої школи Головбуха «Податкові перевірки: практикум для головбуха», щоб засвідчити свої знання сертифікатом про підвищення кваліфікації. 

Тест тижня від Вищої школи Головбуха

Якщо ж деякі запитання викликали труднощі, не засмучуйтеся, а інвестуйте у свою професійну майстерність на вигідних умовах, щоб почуватися впевнено.  

Припускаємо, що ви знаєте, на які податкові перевірки ще діє заборона, а які розпочнуться з 2025 року. Але ви точно хотіли би з’ясувати, за якими критеріями ваше підприємство податківці включать до плану-графіка перевірок. А також зазирнути в методичку, за якою контролери організовують і проводять документальні та фактичні перевірки юридичних осіб. Бухгалтер може ідеально проводити всі обчислення, вести підготовку звітності, але це не гарантує, що під час перевірки фіскали не звинуватять вас у проведенні нереальних операцій.

Якщо не хочете привернути до себе увагу податківців, заходьте на сайт Вищої школи Головбуха, оплатіть доступ до експрес-програми «Податкові перевірки: практикум для головбуха» і проштудіюйте її, одночасно впроваджуючи поради експерта на своєму підприємстві. Звісно, від перевірки ніхто не застрахований, проте її можна пережити і завершити довідкою, а не актом і штрафами.

Під час навчання здобудете знання, яких досі не мали, а також закріпите навички, адже в програмі чимало прикладів і кілька десятків зразків необхідної документації.

Вища школа Головбуха пропонує дистанційне навчання в зручному форматі. Ви самі складаєте собі розклад, отримуєте лаконічні конспекти та відеопоради від провідних експертів, маєте доступ до навчання 24/7 навіть у вихідні та святкові дні.

До зустрічі!


безплатний вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Семінари для бухгалтерів у 2024 році

Бухгалтерські семінари та вебінари ― це можливість для бухгалтера швидко опанувати новації законодавства, дізнатися рішення для специфічних робочих ситуації, а також обмінятися досвідом в бухгалтерській спільноті. Які семінари для бухгалтерів невдовзі відбудуться ― в огляді
18706

Навчання з ПДВ: від азів до майстерності

Знаємо перевірений спосіб перестати боятися ПДВ та податкової накладної. Опануємо всі особливості нарахування, утримання, сплати ПДВ. Зануримося у навчання з ПДВ разом із експертами. Наші експерти разом із вами пройдуть шлях, упродовж якого отримаєте максимум інформації, що бухгалтеру треба знати про ПДВ. Навчимося без помилок заповнювати та подавати звітність з ПДВ
14175

Інвестиція в себе: головний тренд 2024

Чому престижні компанії беруть на роботу менш досвідчених бухгалтерів? Як довести керівнику підприємства, що ви висококваліфікований бухгалтер, якому треба платити достойну зарплатню? Тримайте лайфхаки
674

Національна сертифікація бухгалтерів — 2024: навчальна програма

Все ще шукаєте курси бухгалтерського обліку, та сумніваєтеся у виборі? Годі сумніватися, найкращі курси бухобліку у Вищій школі Головбуха! Спробуйте і станьте бухгалтером, співпрацювати з яким захочуть ТОП-компанії України
11200

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді