Чи має право госпсуб’єкт при використанні ПРРО не отримувати діапазон фіскальних номерів

112

Запитання

Чи має право суб’єкт господарювання, який використовує програмний реєстратор розрахункових операцій не отримувати діапазон фіскальних номерів?

Відповідь

Суб’єкт господарювання може не отримувати діапазон фіскальних номерів у разі, якщо він приймає рішення не використовувати ПРРО під час відсутності зв’язку між ПРРО та фіскальним сервером ДПС та не проводити розрахункові операції у цей період.

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Z-звіт: як сформувати

Z-звіт — це обов’язковий денний звіт касового апарату — як звичайного, так і програмного. Друкувати його чи ні, як, де і скільки зберігати, як часто формувати Z-звіт, електронний Z-звіт, особливості Z-звітів програмних РРО, відповідальність за порушення — в огляді
66319

РРО для ФОП: ліміти

Чи існує зараз ліміт доходу для ФОП, який дозволяє не встановлювати РРО/пРРО? Чи можна ФОП не встановлювати РРО/пРРО, якщо клієнти розраховуються безготівково –платіжними картками, у т.ч. через систему WayForPay, LiqPay чи подібні?
2339

Електронний чек 2023

У цьому огляді про те, як працюють електронні чеки та програмні реєстратори розрахункових операцій (пРРО), що є альтернативою звичайним касовим апаратам
11774

Реєстрація РРО: алгоритм, необхідні документи

Розрахунки за продані товари/послуги готівкою та з використанням платіжних карток суб’єкти господарювання мусять проводити, використовуючи зареєстровані РРО. Розберемо правила реєстрації РРО.
37436