Сільськогосподарське підприємство: умови реогранізації

Як проводиться розрахунок вартості пайового фонду майна членів колективного сільськогосподарського підприємства у разі приєднання до приватного сільськогосподарського підприємства фермерського господарства?

Умови реорганізації сільськогосподарського підприємства

Розрахунок вартості пайового фонду майна членів КСП проводиться згідно з Методикою уточнення складу і вартості пайових фондів майна членів КСП, у тому числі реорганізованих, затвердженою постановою КМУ від 28.02.2001 № 177 . У випадку, що розглядається, процедура реорганізації буде дещо спрощеною, оскільки обидва підприємства мають приватну форму власності. Навіть якщо фермерське господарство створене не одним, а декількома громадянами, то вони є родичами або членами сім’ї. Тому рішення загальних зборів та розрахунок майнових паїв не потрібні.

Втрата первинних документів через руйнування офісу

Нова податкова накладна: що чекає на бухгалтера з 1 грудня

Сільськогосподарське підприємство: умови реогранізації
Нижник Тетяна експерт Експертус Головбух
Не встигли бухгалтери познайомитись із податковою накладною, як Кабмін змінив ознаки, за якими ДФС моніторить і блокує податкові накладні та розрахунки коригування до них. Покроково і з прикладами про те: • які нові реквізити у податковій накладній; • як змінилася таблична частина податкової накладної; • яких новацій зазнав розрахунок коригування; • як тепер оформити зведену податкову накладну або за щоденними підсумками; • як філії складають чи отримують податкові накладні; • які особливості складання податкових накладних неплатнику ПДВ; • як виправляти помилки у податкових накладних


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Головбух"

зміст

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді