Онлайн-курс «Розрахунок зарплати, звітність і перевірки»: 50 оновлених зразків і шаблонів

UA RU
Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
Щоб допомогти бухгалтерам по зарплаті не загубитися серед законодавчих змін, Вища школа Головбуха підготувала онлайн-курс по зарплаті. Унікальна програма, що навчить, як уникнути зайвих витрат і не порушити закон

Колеги, чи на 100% ви розібралися у нововведеннях щодо розрахунку зарплат? Змін багато, тому помиляються навіть найдосвідченіші… Але маємо новину, яка дасть спати спокійно і працювати без стресу. Ми оновили програму Вищої школи Головбуха «Розрахунок зарплати, звітність, перевірки».

ХОЧУ НАВЧАТИСЯ 🙋‍♀️

Онлайн-курс по зарплаті для бухгалтерів Вищої школи Головбуха «Розрахунок зарплати, звітність, перевірки» допоможе бухгалтеру-зарплатнику будь-якого підприємства — чи то мережа салонів краси, чи будівельна компанія, чи агрохолдинг… Також вона буде корисною для бухгалтера, який вирішив змінити профіль діяльності, але не має знань, як вести нарахування зарплати, тарифікувати посадові оклади, визначати форму оплату праці, готувати відповідні звіти для податкової, фондів і ще багато чого.

З оновленої програми «Розрахунок зарплати, звітність, перевірки»:

  • дізнаєтеся про останні зміни у Податковому розрахунку і навчитеся заповнювати додатки до нього: ми додали алгоритми, схеми та зразки, а ви можете все це завантажити, щоб використовувати в роботі;
  • розберетеся з роботою з електронними листками непрацездатності та нарахуваннями лікарняних і звітністю;
  • візьмете в роботу оновлені матеріали про нарахування виплат: більше 50 зразків і прикладів розрахунків і звітності.

Курс по нарахуванню зарплати допоможе остаточно розібратися з особливостями нарахувань та проводити їх без помилок.

Для старту навчання у Вищій школі Головбуха оплатіть курс за персональною пропозицією!Телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️.

Онлайн курс по зарплаті для бухгалтерів

Що входить у цей курс навчання для бухгалтера? Навчальна програма складається з чотирьох модулів: «Обираємо систему та форми оплати праці», «Нараховуємо зарплату», «Звітуємо про виплати» і «Працюємо з держорганами». Модулі своєю чергою діляться на курси, а ті — на уроки.

Уроки підкріплені відеопорадами експертів Вищої школи Головбуха, прикладами розрахунків, зразками документів і тестами. Ви зможете перевірити, як засвоїли нові знання та навички, потренуєтесь вести розрахунки, навчитесь виправляти помилки. Конспекти уроків можна скачати — обов’язково скористайтесь цією можливістю, щоб книга програми була напохваті.

Навчання у Вищій школі Головбуха дистанційне. Усе, що вам треба для доступу до програми 24/7, — планшет чи комп’ютер і інтернет. Розклад сплануйте як вам зручно.

Щойно ви пройдете підсумковий тест — чекайте на сертифікат про підвищення кваліфікації від Цифрового видавництва Експертус та Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Як правильно нарахувати зарплату та подати зарплатну звітність

Розрахунок зарплати, звітність, перевірки

До того ж своє прізвище ви зможете знайти в Єдиному реєстрі документів про підвищення кваліфікації Цифрового видавництва Експертус. У реєстр потраплять лише справжні професіонали, які довели високий рівень знань, адже пройшли підсумковий тест за обраною програмою у Вищій школі Головбуха.

Якщо ще вагаєтесь, чи варто витрачати час і гроші на навчання, подумайте про те, що, наприклад, за непроведену індексацію зарплати чи недоплату працівнику за наднормову працю чи роботу в нічний час або у вихідний день вам загрожують штрафи. Чи не краще інвестувати час і кошти в навчання, а не в штрафи? До того ж, кожен штраф — це удар по вашій фаховій репутації.

Статистика нашої школи показує, що на всі запитання вступних тестів навчальних програм правильно відповідає лише кожен п’ятий бухгалтер. Тобто тільки 20% спеціалістів мають глибокі фахові знання. Це означає, що 80% бухгалтерів через брак знань наражають свої підприємства на штрафи.

Навчальні програми підвищення кваліфікації Вищої школи Головбуха — це не тільки експертна підтримка кожного бухгалтера, якої він зараз особливо потребує. Це також його впевненість у завтрашньому дні.

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді