Податковий тиск на бізнес: як захиститися та пройти перевірку на «відмінно»

UA RU
Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
Бухгалтер може правильно рахувати доходи та витрати, заповнювати звітність і перевіряти кожну цифру в накладних і рахунках. Проте, на думку Державної податкової служби, це ще не означає, що компанія нічого не порушує.

Сьогодні податкові спори виникають не через те, що бухгалтер щось неправильно облікував, а через звинувачення в податковій несумлінності. Немає гарантії, що податківці не звинуватять вашу компанію в тому, що вона уклала кілька угод, аби зменшити податки.

Податковий тиск на бізнес: як захиститися у пройти перевірку на «відмінно»

Якщо у вас виникає запитання, як захистити свій бізнес від тиску податківців, на допомогу прийдуть найкращі курси бухгалтера від Вищої школи Головбуха. Програма «Податкові перевірки: практикум для головбуха» уже отримала чимало схвальних відгуків, адже за 15 годин онлайн навчання бухгалтер знатиме, що в первинці та звітності слід перевірити, щоб не нарватися на перевірку, за якими ознаками перевірити контрагента, щоб податківці не звинуватили компанію в проведенні нереальних операцій, а також за яких умов можна не допустити контролерів на підприємство. А якщо вже така неприємність трапилася, то як пройти податкову перевірку без штрафів. З довідкою, а не з актом!

Також у програмі наведено приклади, зразки документів, конспекти програми можна скачати та тримати напохваті наші підказки.

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді