Літнє навчання у Вищій школі Головбуха

UA RU
Другий рік Вища школа Головбуха допомагає бухгалтерам підвищити кваліфікацію, розібратися зі змінами в законодавстві та з підготовкою звітності за новими правилами. Та це не єдина причина, чому варто пройти тестування за обраною програмою та приєднатися до вищої ліги у бухгалтерії.

ВСЕ ПРО ПДВ І НАВІТЬ БІЛЬШЕ ⚡️

Ось такий невтішний результат показали бухгалтери, які вирішили пройти вступний тест за програмою Вищої школи Головбуха «ПДВ: поглиблена програма»:

П’ять причин улітку приєднатися до Вищої школи Головбуха

Тобто правильну відповідь знав кожний другий бухгалтер. Половина бухгалтерів не встигла дослідити зміни в законодавстві про ПДВ – і «накосячила». А тепер уявімо, які результати бачать податківці у звітності. Наслідки таких результатів – численні багатотисячні штрафи.

У Вищій школі Головбуха ви отримаєте якісну освіту європейського рівня – у нашому сертифікаті про підвищення кваліфікації вказано кредити ЄКТС.

Візьмете в роботу практичні поради від експертів і якісно перебудуєте свою роботу.

Після завершення програми ви отримаєте сертифікат від Цифрового видавництва Експертус і Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого.

На час навчання матимете доступ до всіх вебінарів на бухгалтерську тему.

Перевірите знання та відпрацюєте навички на тестах і завданнях.

Знижки на передплату бухгалтерських виданьСкористайтеся нагодою та отримайте знижки на передплату професійних е-журналів «Головбух», «Головбух Агро», «Головбух Медицина», а також експертно-правової системи «Експертус Головбух»!

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді