Як отримати ЕДП у Кваліфікованого надавача ЕДП ДПС: алгоритм дій

Перегляньте відео податківців та дізнайтесь, як отримати ЕДП у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг

Придбали військову форму для мобілізованого працівника: податкові наслідки

Для отримання у Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ДПС (далі — Надавач) електронних довірчих послуг (далі — ЕДП):

  • ознайомтесь з Регламентом Надавача та умовами Договору про надання ЕДП;
  • підготуйте необхідні для отримання ЕДП документи. Перелік перегляньте у розділі «Отримання електронних довірчих послуг» вебсайту Надавача. Для цього оберіть відповідну категорію. Надати документи можна також за допомогою функції «Шерінг» застосунку «Дія».
  • зверніться до обраного відокремленого пункту реєстрації з оригіналами документів для ідентифікації користувача та передачі необхідних для реєстрації документів. У разі наявності відображення паспорта громадянина України/паспорта громадянина України для виїзду за кордон в застосунку «Дія», версії не нижче 2.0 — ідентифікацію користувача та передачу документів здійснюють за допомогою смартфону.

ЗІР, категорія 301.01

За інформацією ДПС у Дніпропетровській області 

 


безплатний вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Форми реєстраційних заяв 2024

Із вересня 2024 року діють нові форми реєстраційних заяв. Актуальні бланки і зразки заповнення форм, а також порядок їх заповнення — у статті
34002

Збільшення податків: коментар експерта щодо законопроєкту № 11416-д

Доопрацьований законопроєкт «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» від 30.08.2024 № 11416-д вже зареєстрували на сайті ВРУ. Розглянемо, що ці зміни означають для платників податків
440

«Чорний» список ДПС: хто потрапить

Податкова готує «чорний список» несумлінних платників, щоб управляти податковими ризиками і впливати на сплату податків. Хто і як готуватиме цей список і чим це загрожує платникам, розповімо у цьому матеріалі
294

Закон № 3813: податок на прибуток, ТЦУ, ПДФО і туристичний збір

Закон № 3813, яким депутати внесли чергові зміни до Податкового кодексу України (ПК), опублікований у «Голосі України» 25.07.2024. Більшість змін, що в ньому передбачені, за винятком окремих положень, запрацює з першого числа наступного місяця після місяця його опублікування. Тобто з 01.08.2024.
403

Заява про реєстрацію неприбуткової організації

Виникають ситуації, коли неприбутковій організації потрібно змінити певні реквізити чи установчі документи. Як зробити це правильно, щоб не зіткнутися із проблемами та не втратити статус неприбутковості?
26994

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді