Вища школа Головбуха: познайомимося?

Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
Чимало бухгалтерів уже добре знайомі з Вищою школою Головбуха: хтось сам пройшов підвищення кваліфікації, у когось колеги чи друзі залишилися задоволені досвідом професійного навчання онлайн. Проте краще один раз побачити, пам’ятаєте?

Вища школа Головбуха — це унікальний онлайн ресурс для підвищення кваліфікації. Це сім базових програм із доступом три місяці та чотири експрес-програми із акцентом на законодавчі зміни. Усі програми створені для досвідчених бухгалтерів. Розклад і динаміку навчання кожен студент визначає для себе сам: хтось проходить базову програму за пару тижнів, а хтось — протягом усіх трьох місяців.

Програми складаються з модулів, модулі поділені на курси, а курси — на уроки. Після кожного модуля треба пройти тест, а коли пройдено всі модулі та тести, треба пройти підсумковий тест.

Уроки можна завантажити чи роздрукувати. Обов’язково дивитися відеопоради — ви таких ніде не нагуглите, бо експерти розробили їх на основі запитань, які виникли у бухгалтерів внаслідок реальних робочих ситуацій.

Окремий бонус — безплатний доступ до всіх вебінарів: і минулих, і актуальних. Дивіться досхочу!

Якщо важко визначитися з вибором програми, зателефонуйте нашим менеджерам, і вони допоможуть, а також розкажуть, який саме сертифікат після навчання ви отримаєте.

image95

Вища школа Головбуха: познайомимося?

Залишилися сумніви чи запитання? Служба підтримки клієнтів допоможе з вибором і дасть вичерпні відповіді. Телефонуйте на номер 0800-211-220!


Безплатний вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді