Національна сертифікація бухгалтерів — 2024: оновлена навчальна програма

UA RU
Автор
головний редактор порталу «Головбух»
Все ще шукаєте курси бухгалтерського обліку, та сумніваєтеся у виборі? Годі сумніватися, найкращі курси бухобліку у Вищій школі Головбуха! Спробуйте і станьте бухгалтером, співпрацювати з яким захочуть ТОП-компанії України

Курси для бухгалтерів часто шукають у своєму місті. Зокрема, популярні запити «курси бухгалтерського обліку Київ» або «курси бухгалтерського обліку Львів». Проте ймовірність того, що провідні експерти живуть і працюють в одному конкретному місті, невелика. Пропонуємо вам відчути переваги сучасної альтернативи — курси бухгалтерського обліку онлайн.

РОЗПОЧАТИ НАВЧАННЯ

Серед багатьох курсів підвищення кваліфікації бухгалтерів та головних бухгалтерів значно вирізняється Вища школа Головбуха. Чим? Загинайте пальці:

  • навчання проходить онлайн у будь-який зручний для вас час;
  • програми розробляють експерти-практики зі значним досвідом;
  • у навчальному процесі використовують інтерактивні форми і методи;
  • усі конспекти, зразки заповнення та відеопоради залишаються доступними навіть після завершення навчання;
  • необмежена кількість спроб скласти тестування;
  • випускники отримують сертифікат про підвищення кваліфікації від Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

сертифікація бухгалтерів в україні

Національна сертифікація бухгалтерів — 2024

Професійна сертифікація бухгалтерів

Для старту навчання у Вищій школі Головбуха оплатіть курс за персональною пропозицією!

Телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️

Тепер детальніше про програму. Наразі Національна сертифікація бухгалтерів — 2024 — найпопулярніша програма, адже вона охоплює більшість тем, з якими щодня працює бухгалтер. Первинка, ПДВ, податок на прибуток, єдиний податок, нарахування зарплати, перевірки — освоїте ці питання «на відмінно».

Детальніше про 6 модулів програми.

Національна сертифікація бухгалтерів 2024

професійна сертифікація бухгалтерів 2024

сертифікація бухгалтерів в україні

РОЗПОЧАТИ НАВЧАННЯ

сертифікація бухгалтерів

курс бухгалтерського обліку

дистанційні курси бухгалтерського обліку

Після кожного модуля проходьте тест за темою, щоб перевірити рівень засвоєння знань. За необхідності ви можете повернутися до будь-якої теми і освоїти її краще.

Якщо оберете цю програму, зекономите свої кошти, адже не будете платити за кожну тему окремо, а придбаєте повний курс найуживаніших тем.

Не забувайте про те, що ви можете попросити оплатити ваше навчання у керівника. Нагадайте йому, що законодавство невпинно змінюється і штрафи ростуть.

Кошти, які компанія вкладе у ваше навчання, — це вигідна інвестиція у майбутнє, адже нові знання бухгалтера допоможуть підприємству уникнути штрафів. Компанія зможе примножити прибутки, застосувавши на практиці готові кейси, що бухгалтер отримає на навчанні.

 

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді