Миколай «в тренді»: топ-5 подарунків

Свята наближаються, полиці магазинів поступово перетворюються на казку. Усі в очікуванні дива, тому часто не помічають, скільки зайвих речей купують і грошей витрачають. Щоб зберегти ваш час ми підготували для топ-5 подарунків.

Гаджет

Миколай «в тренді»: топ-5 подарунків

Чудовим подарунком дитині від 10 років може стати електронна книга або планшет. По-перше, так дитина полюбить читати. По-друге, подарунок буде корисним у подорожі, так як займає мінімум місця, а в собі зберігає максимум інформації.

Порада: не женіться за брендом, а звертайте увагу на характеристики товару.

Ласощі

Миколай «в тренді»: топ-5 подарунків

Усі діти ласуни. Тому дуже доречно буде під подушку або в чобіток покласти улюблені солодощі малечі. Хочете отримати максимальне «Вау» — покладіть іграшку із сюрпризом.

Порада: не перестарайтеся. У свята діти з’їдають достатньо цукру, тому доречно буде додати до пундиків корисні солодощі. Наприклад: пастила, сухофрукти, зефір.

Ваш святковий доступ до програми Профсертифікація бухгалтерів — 2022 ⚡

Емоція

Миколай «в тренді»: топ-5 подарунків

Популярний і корисний подарунок — емоція. Це сертифікат на відвідування якгось заходу. Ковзани, ролики, басейни, батути, екскурсії, вистави — усе це і безліч іншого ви можете подарувати дитині. Цікаво і пізнавально, а головне: час проведений разом усією родиною.

Порада: не обирайте подарунок за ціною. Ви, звичайно, можете подарувати політ на повітряній кулі, проте це суттєво вдарить по бюджету, та й дитина в майбутньому буде чекати лише подібні подарунки.

Ваш святковий доступ до програми Інструкції для ФОП на ЄП ⚡️

Спортивне знаряддя

Миколай «в тренді»: топ-5 подарунків

Спорт — основа здоров’я. Проте ціни на спортивний інвентар кусаються, в звичайний день не купиш. Тому свята — чудовий час для подібних подарунків. Ощасливте малечу велосипедом, роликами, самокатом чи гіроскутером.

Порада: не обов’язково купувати спортивний інвентар з-за кордону. Почитайте відгуки про товари вітчизняного виробництва і оберіть підходящий для себе. Так ви і зекономите і підтримаєте українських виробників.

Ваш святковий доступ до програми Зарплата: розрахунки, звітність, перевірки ⚡️

Тварина

Миколай «в тренді»: топ-5 подарунків

Новорічні свята — час добрих справ. Зверніться до найближчого притулку і подаруйте оселю котику чи собачці. Можете також сходити у зоомагазин і придбати хом’ячка, морську свинку або папугу. Довгі зимові вечори стануть веселими, адже у вас буде новий член родини, з яким у вас точно не буде часу сумувати.

Порада: обов’язково перевірте, чи немає у дитини алергії на шерсть тварин.

І пам’ятайте, казка зовсім поруч!

Миколай «в тренді»: топ-5 подарунків



зміст


Бухгалтерський вебінар

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді