Інвестиція в себе: одне із найефективніших вкладень у 2021 році

UA RU
Чому престижні компанії беруть на роботу менш досвідчених бухгалтерів? Як довести керівнику підприємства, що ви висококваліфікований бухгалтер, якому треба платити достойну зарплатню? Дізнайтеся відповіді на ці запитання у статті. Дочитайте до кінця, там на вас чекає приємний бонус.

Настав час, коли диплома про вищу освіту недостатньо. Все настільки швидкоплинне та нестабільне, що годі й говорити. Саме через це фахівцям у будь-якій галузі варто час від часу оновлювати знання, дізнаватися нові кейси та підвищувати свою кваліфікацію.

Професійна сертифікація бухгалтерів — 2021 СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО⚡️

Чому престижні компанії беруть на роботу менш досвідчених бухгалтерів

Не сумнівайтеся, що свої навички невпинно покращують і фахівці управління персоналом. Не чекайте, що на співбесіді цікавитимуться вашим характером, бо ж битимуть чітко по больових точках. Конкретні запитання, на які HR прагнутиме отримати таку ж чітку відповідь.

Про досвід вашої роботи неодмінно запитають, однак далі треба буде говорити про вміння, навички та розвиток. І якщо станеться так, що обиратимуть серед одним кандидатом, у якого 5 років досвіду роботи, однак він постійно удосконалюється, знає, як застосувати на практиці зміни, які нещодавно відбулися, та другим кандидатом, у якого 10 років досвіду роботи, однак за цей час він жодного разу не підвищував кваліфікацію, швидше за все, роботу запропонують першому.

У другого кандидата вдвічі більший досвід роботи, він точно знає і може більше ніж перший, скажете ви. Так, швидше за все, навички у другого кандидата достойні, однак не забувайте, у HRра завдання знайти людину, яка зможе принести більшу користь компанії. А оскільки перший кандидат на додачу до слів продемонструвала дипломи про підвищення кваліфікації, сумнівів у директора по персоналу не залишилося, вони, як і більшість інших організацій вибрали першого кандидата.

Як довести керівнику підприємства, що ви висококваліфікований бухгалтер, якому треба платити достойну зарплатню

Прикрим фактом залишається те, що багато бояться запитати у директора, чи не проти той оплатити курси бухгалтера, адже очікують на негативну відповідь. Однак краще 100 разів пошкодувати про зроблене, ніж 1000 разів шкодувати про те, що так і не насмілилися зробити, чи не так?

СКАЧАТИ ЛИСТ ДИРЕКТОРУ ⏩

Якщо все ж трапилося так, що вам відмовили ― інвестуйте в свій розвиток. Так ви зможете претендувати на кращу роботу з вищою зарплатнею та умовами праці, зможете стати справжнім експертом у своїй царині. Зрештою, життя одне, тож прагніть кращого щодня. Використовуйте свої можливості по максимуму, будьте в гармоній з собою та світом.

Бонус для бухгалтера, який хоче отримати нові знання

Колего, оскільки ми розуміємо важливість навчання для бухгалтера, ми пропонуємо вам познайомитися з Вищою школою Головбуха. Оцініть її переваги, спробуйте програми, які далі будете застосовувати на практиці.

І на останок, отримайте приємний бонус ― програму в подарунок!

Інвестиція в себе: одне із найефективніших вкладень у 2021 році



зміст

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді