Як стати ідеальним бухгалтером

UA RU
Автор
головний редактор Вищої школи Головбуха
Чума XXI століття — прокрастинація. Відкладання на потім можна виправдати та пояснити багатьма причинами: втома, брак часу чи ресурсів, втрата цікавості… У світі росте відсоток людей, які, розпочавши одну справу, беруться за іншу. Використовуйте онлайн ресурси ефективно, тоді дізнаєтеся, як виглядає бухгалтер ідеального підприємця.

Моя знайома Тетяна загорілась ідеєю навчитися професійно фотографувати. Оплатила онлайн курси, купила дорогу фотокамеру, а за місяць… вирішила, що хоче спробувати себе в акторській майстерності та почала шукати тематичні онлайн курси. Проте і там Тетяна недовчилась, бо захотіла терміново підвищити фахову кваліфікацію, щоб не відставати від колег. Як ви здогадалися, у неї на всіх курсах накопичився незасвоєний матеріал. Тетяна цим роздратована, але навчання ніде не продовжує. Вона — типовий прокрастинатор.

Для мене як головного редактора онлайн-школи не є метою домогтися від клієнта одноразової оплати рахунка. Мета навчання бухгалтера у Вищій школі Головбуха — зацікавити людину, зробити все можливе, щоб вона прийшла в навчання й отримувала знання, які їй дадуть практичну користь. Тому команда школи аналізує кожну окрему ситуацію, ми намагаємося працювати індивідуально з кожним нашим студентом. Буває, з об’єктивних причин людина не встигає пройти весь курс базової програми, хоча він і розрахований на три місяці. У такому випадку ми йдемо назустріч студенту та повідомляємо, що доступ до програми йому продовжено.

Але прокрастинація — не єдина причина, через яку людина може втратити інтерес до навчання. Так, з усієї програми слухачеві можуть бути цікаві лише кілька окремих тем, а решту користувач пропустить. Розробники програм Вищої школи Головбуха створили базові програми, модулі в яких об’єднують уроки, що стануть у пригоді кожному та допоможуть вам стати ідеальним бухгалтером. До того ж, обираючи програму, користувач може пройти вступний тест для визначення рівня знань за темою. Ми аналізуємо результат і під нього адаптуємо програму, щоб вся інформація була актуальною для кожного студента.

Ще одна причина, через яку користувачі «кочують» по курсах, — навчання «для душі». Як правило, сертифікати, отримані після проходження хобі-курсів, не мають цінності для роботодавців, не допоможуть збудувати успішну кар’єру та рідко дадуть переваги при вступі до вишу. Якщо ж говорити про сертифікат, який видає Вища школа Головбуха, то наразі бухгалтери та керівники підприємств сприймають його як диплом, адже партнером Школи є Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, який схвалив базові програми Вищої школи Головбуха.

Програми Школи обирають фахівці, які не збираються міняти роботу, але приблизно раз чи двічі на рік у їхній професії відбуваються суттєві зміни (наприклад, законодавчі). Формула ідеального бухгалтера проста: фахівцю потрібно здобути нові знання, потренувати навички та підвищити кваліфікацію. Сертифікат Вищої школи Головбуха якраз підтверджує те, що знання та навички такого спеціаліста актуальні та відповідають вимогам.

Як стати ідеальним бухгалтером

sertufikat_sereduna.png

Годі й перелічувати що робить бухгалтер. Тому бухгалтер ідеального підприємця знає, що саме треба зробити, аби залишатися необхідним працівником на підприємстві, якого цінують та поважають.

Годі чекати, настав час стати ідеальним бухгалтером!

Телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️

 

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді