Реєстр неприбуткових організацій в Електронному кабінеті платника

В оновленій версії електронного сервісу «Електронний кабінет платника» розширено функціональні можливості режиму «Інформація з реєстрів».

Зокрема, створено нову вкладку «Реєстр неприбуткових організацій та установ», що забезпечує оприлюднення та пошук даних щодо платників податків, включених до нового Реєстру.

Також планується втілення можливості подання реєстраційної заяви за формою № 1-РН в електронному вигляді.

Зверніть увагу, що така заява може бути подана засобами електронного зв’язку, якщо установчі документи неприбуткової організації оприлюдненні на порталі електронних сервісів.

Прес-служба ДФС України 


Безплатний вебінар Авто на підприємстві

Статті за темою

Усі статті за темою

Неприбуткові організації: бухгалтерський облік

Неприбуткові організації мають специфічний бухгалтерський облік та звітність. Крім того, неприбутковий статус не означає того, що вони взагалі не сплачують податків. У консультації детально про види, реєстрацію, облік та оподаткування неприбуткових організацій
65146

Подання заяви за формою № 1-РН: підстави та заповнення

Виникають ситуації, коли неприбутковій організації потрібно змінити певні реквізити чи установчі документи. Як зробити це правильно, щоб не зіткнутися із проблемами та не втратити статус неприбутковості?
26185

Облікова політика благодійного фонду

Допоможемо правильно скласти наказ про облікову політику благодійної організації. Зорієнтуємо, які дані варто передбачити у документі та як вносити зміни до нього
4124

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді