Чи можна коригувати заблоковану податкову накладну

Лист ДФС від 21.12.2017 № 3089/6/99-99-15-03-02-15/ІПК

Якщо зупинили реєстрацію податкової накладної в Єдиному реєстрі податкових накладних (ЄРПН), орган контролю протягом операційного дня надсилає платникові податку квитанцію про її зупинення. Така квитанція є підтвердженням зупинення операції.

Чи покарають за воєнного стану за неподання звітності та несплату податків

Розрахунок лікарняних 2018

Податкову накладну, реєстрацію якої зупинили, реєструють у день прийняття рішення про її реєстрацію. Датою реєстрації такої податкової накладної є дата подання її на реєстрацію.

Розрахунок відпускних 2018

Розрахунок коригування до заблокованої податкової накладної зареєструють лише після реєстрації такої податкової накладної в ЄРПН.


Безплатний вебінар Авто на підприємстві

Статті за темою

Усі статті за темою

Таблиця даних платника податків: заповнення та подання

Таблиця даних платника податків – це та додаткова інформація, яку подає платник ПДВ з метою убезпечити себе від блокування податкової накладної чи розблокувати таку, якщо її реєстрація уже призупинена. Сьогодні в консультації про нюанси заповнення та подання цього документа з урахуванням останніх роз’яснень ДПС.
199987

Календар бухгалтера 2024: червень

Червень ― наша боротьба триває, ми мужньо боремося з ворогом та продовжуємо працювати. Виробничий календар на червень 2024 та податковий календар на червень, допоможе бухгалтеру вчасно подати звітність та сплатить податки
23714

Розрахунок коригування до податкової накладної

У консультації про розрахунок коригування до податкової накладної та причини коригувань, які податкова визначила для його складання. Наведемо умовні коди в розрахунку коригування, їхнє призначення та приклади складання розрахунків коригування з різними кодами («101», «102», «103», «104» і «301»)
476056

Податкова накладна

Обов’язок платників ПДВ вчасно реєструвати податкові накладні під час воєнного стану й надалі діє, попри всі перебої з електропостачанням. З актуальною формою податкової накладної та особливостями її складання допоможе ознайомитися роз’яснення експерта. У консультації знайдете зразки заповнення податкової накладної для типових ситуацій
318184

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді