Власники яких люксових авто сплачуватимуть транспортний податок

Зміни в розмитненні авто 2020

У 2020 році підлягають оподаткуванню транспортним податком автівки з 2015 року випуску (включно), середньоринкова вартість яких становить понад 1 771 125 грн.

Власники яких люксових авто сплачуватимуть транспортний податок

З переліком машини можна ознайомитися тут.

Наразі оподаткуванню підлягають 172 автівки, серед них такі марки автомобілів: AstonMartin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Dodge, Ferrari, Ford, GMC, Lamborghini, LandRover, Lexus, Lincoln, Maserati, Mclaren, Mercedes-Benz, Polestar, Porsche, RezvaniBeast, Rolls-Royce, Tesla, Toyota.

Ставка податку на рік — 25 000 грн.

Термін сплати — протягом 60 днів з дня вручення рішення/повідомлення.

За інформацією сторінки Facebook ДПС


Вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Транспортний податок: хто, коли, скільки

Готуйтеся платити транспортний податок, якщо ви вважаєте, що автомобіль повинен втілювати перевагу високих технологій, а розкіш і комфорт ніколи не бувають зайвими. І це правило, яке встановлює нам держава. У консультації про правила нарахування транспортного податку в Україні
67810

Розмитнення авто 2024

У консультації розглянемо правила розмитнення авто, нове в розмитненні автомобілів, а також розмитнення електромобілів
161059

Податок на розкіш 2024

Що таке податок на розкіш в Україні, коли та як його сплачують фізособи? Про це у консультації
24558

Податкова декларація з транспортного податку 2024

Придбали вартісний автомобіль класу «люкс»? Тоді готуйтеся подавати декларацію з транспортного податку. Хто подає, який граничний термін подання податкової декларації з транспортного податку у 2024 році, як заповнити декларації – розповість експерт
14897

Імпорт автомобіля

Один зі способів отримати автомобіль — імпортувати. Розмитнення автомобіля та сплата пов’язаних з цією процедурою податків і подальша реєстрація автомобіля у 2022 році, особливості розмитнення електромобілів та гібридів, розрахунок митних і реєстраційних платежів, бухгалтерські проводки з обліку імпорту автівки — у консультації.
31343

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді