За дотриманням гігієни на бійнях слідкуватимуть кваліфіковані держветінспектори

Блок під заголовком новини 1 Підписуйтесь на Telegram-канал Головбух. Новини! Тут про зміни без спаму

Невдовзі, за інформацією Держветфітослужби, надходження, розбирання та обвалювання продукції первинного виробництва тваринного походження на бійнях, гуртівнях та потужностях із розбирання та обвалювання м’яса буде здійснюватися лише за обов’язкової присутності державного інспектора

Невдовзі, за інформацією Держветфітослужби, надходження, розбирання та обвалювання продукції первинного виробництва тваринного походження на бійнях, гуртівнях та потужностях із розбирання та обвалювання м’яса буде здійснюватися лише за обов’язкової присутності державного інспектора, який має відповідну кваліфікацію та ветеринарну освіту, або уповноваженої особи.

Зокрема, таку вимогу встановлює Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 22.07.2014 № 1602-VII, який набере чинність з 20.09.2015.


Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна медична документація

В еру інформаційних технологій паперові документи поступово відходять. Реформа медзакладів, окрім змін порядку фінансування, принесла й перехід на електронні медичні документи. Які з них стосуються бухгалтера КНП та яке їхнє майбутнє — розбираємо
4470

Ліцензійний договір

Що таке ліцензійний договір, які істотні умови ліцензійного договору, як такий договір укласти — про це в огляді
18060

Ліцензування підприємства: правила, відповідальність, бухгалтерський облік

Хочете почати торгівлю алкоголем чи стати туроператором, відкрити стоматкабінет? А може є потреба зберігати на території підприємства пальне? Ну що ж, вам доведеться отримати спеціальний дозвіл — ліцензію. Про ліцензування окремих видів господарської діяльності мова піде в сьогоднішній консультації: види діяльності, документи, загальні правила, зміни 2025, відповідальність, штрафи й особливості бухгалтерського обліку за НП(С)БО та МСФЗ
22223

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді