Ви вже обрали програму для підвищення кваліфікації?

UA RU
НАСТАВ І ВАШ ЧАС СТАТИ ЗІРКОВИМ ВИПУСКНИКОМ ВИЩОЇ ШКОЛИ ГОЛОВБУХА ⭐️

Ми вам уже розповідали, чому варто інвестувати у свій розвиток. Тепер маємо для вас спеціальну пропозицію для передплати. Ще більше навичок, які зможете застосувати на практиці. 

Ваша персональна пропозиція для передплати!

Телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні)️

Усе більше бухгалтерів успішно завершили навчання у Вищій школі Головбуха! Чи задоволені вони? Ловіть відгуки ⤵️

Коломай Наталія, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів — 2022»

Дякую за подачу інформації в курсі. Дуже багато корисного, що допоможе у моїй подальшій роботі. Було багато інформації що я не знала, тепер дякуючи вашому курсу я володію корисними матеріалами та знаннями. Дещо було корисно повторити. Актуальні і завжди корисні поради ваших експертів

Кришталь Анна, випускниця ВШГ за програмами «ПДВ: від азів до майстерності»

Багато корисної і своєчасної інфомації у курсі. Піднімаються актуальні теми. Розкриття матеріалів завжди коротко але про саме найважливіше. Багато інформації, яка може знадобитися у процесі моєї роботи.

Рожнятовська Оксана, випускниця ВШГ за програмами «Податкові перевірки: практикум для головбуха»

Доброго дня! Щодо інформації, як на мене, то достатньо, ви виклали в повному обсязі. Написано зрозуміло, тепер на практиці буде не так страшно. В роботі мені ця інформація буде в пригоді. На всі мої питання і незрозуміння лектор все висвітлив. Дякую за цікаві матеріали!

Александрова Галина Анатоліївна, випускниця ВШГ за програмами «ПДВ: від азів до майстерності»

Мені все подобається, а саме те, що можна вчитися в своємо темпі, не зважаючи на робочий графік.

Кошель Лариса Борисівна, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів — 2022»

Дуже корисна програма! Дізналась дуже багато корисних деталей. Дякую!

Мірошниченко Наталія Петрівна, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація головбуха медичного КНП — 2022»

Навчанням дуже задоволена. Отримала багато корисної інформації. Особливо сподобалось виконання практичних завдань і водночас попрацювати над помилками. Дякую лекторам і організаторам такого практикуму.

Леонова Олена Олександрівна, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів — 2022»

Дякую, дуже багато тонкощів у роботі, на які не звертала уваги, після ваших уроків відчуваю себе впевненіше. Найбільше сподобалося, що уроки та тести можна дивитися та відповідати у будь-який час.

Свиридюк Ольга Василівна, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів — 2022»

Дякую за всю інформацію! Багато навчальних матеріалів були для мене новинкою. Окреме дякую за останній розділ щодо перевірок. Перевірки час від часу — процедура неминуча, але дуже хочеться вірити, що частина перевірок нас омине. Бажаю творчих успіхів усьому колективу! І звичайно, в наш нелегкий час, міцного здоров'я!

Соловйова Марина Едуардівна, за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів — 2022»

Щиро дякую за корисну, чітку та добре сформовану інформацію та набуті знання. Залюбки буду з вами підтягувати свої вміння, знання та навички і надалі. Успіхів Вам і Вашій проф.діяльності. Ще раз дякую.

Климець Тетяна Іванівна, за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів — 2022»

Я дуже задоволена навчанням, отримала багато потрібної інформації, ваша програма була для мене дуже корисною. Дякую!

Войцишук Світлана Геннадіївна, випускниця ВШГ за програмою «Національна сертифікація бухгалтерів — 2022»

Дуже щаслива, що випадково вибрала цей курс, він складений коротко та лаконічно, а матеріал подається продуктивно! Теорія і після неї практика з актуальними прикладами і порадами — дуже корисно! Дякую, рекомендую всім ці курси!

Артюнова Юлія Олександрівна, випускниця ВШГ за за програмами «Податкові перевірки: практикум для головбуха»

Дякую за створення цієї програми. Для мене вона була корисною. Тепер знаю на що в першу чергу звернути увагу, які документи вдосконалити та як спрямувати роботу своєї бухгалтерії.

Пахомова Світлана Анатоліївна, випускниця ВШГ за за програмами «Податкові перевірки: практикум для головбуха»

Дякую, отримала масу задоволення. Програма поставлена для легкого засвоювання доступно. Фахівці сподобались. Дуже багато практичних завдань та ситуацій. За це окреме дякую.

Деме Людмила Людвиківна, випускниця ВШГ за за програмами «Податкові перевірки: практикум для головбуха»

Безмежно вдячна за цю програму, нам - бухгалтерам вона вкрай потрібна, все знати і пам'ятати в цьому темпі змін неможливо. Тому такі навчання і практикуми дуже важливі і зручні, можна скачати конспекти і вони в будь-який час під руками, це на випадок якщо в чомусь сумніваємось - відкрили конспект - і підказка готова. Дякую. Дякую, що Ви з нами, розумієте важку долю бухгалтерів і завжди готові нам підкласти своє плече».

Поштак Ольга Іванівна, випускниця ВШГ за програмами «Професійна сертифікація бухгалтерів» і «Бізнес в умовах карантину»

Здобула нові знання, дізналася про зміни в законодавстві та як вони працюють. Дистанційне навчання дає багато можливостей. 

Буйнова Олена Миколаївна, випускниця ВШГ за програмами «Національна сертифікація бухгалтерів — 2022» 

Восстановила, что забыла и узнала изменения. Очень нравится краткое изложение, таблицы, ссылки на нормативные документы, которые можно сразу получить.

Петрова Світлана Віталіївна, випускниця ВШГ за програмами «ПДВ: від азів до майстерності»

Завдяки курсам поглибила знання. Дуже сподобалося ґрунтовне, повне викладення матеріалу.

У програмах Вищої школи Головбуха немає теорії про податки. Експерти в лаконічних уроках дають практичні поради, готові проведення, зразки заповнення звітності, приклади розрахунків і виправлення помилок. Засвоєні знання можете перевірити за допомогою тестів, які є в кожній програмі Вищої школи Головбуха. Також радимо виконувати домашні завдання — відпрацюєте навички, зможете підвищити кваліфікацію бухгалтера. А правильно чи неправильно відповіли — перевірить експерт школи та надішле вам відповідь.

Ви вже обрали програму для підвищення кваліфікації бухгалтера?

Кожен випускник Вищої школи Головбуха отримає іменний сертифікат про підвищення кваліфікації від Національного юридичнного університету імені Ярослава Мудрого.

Курси бухгалтера: школа бухгалтера онлайн

 

 

 

 


безплатний вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для бухгалтерів КНП

Щоб допомогти фахівцям зорієнтуватися в питаннях медичної бухгалтерії, а саме звітності, фінплану, ПДВ тощо, експерти Вищої школи Головбуха запрошують стати слухачем оновленої навчальної програми «Національна сертифікація головбуха медичного КНП»
5366

Семінари для бухгалтерів у 2024 році

Бухгалтерські семінари та вебінари ― це можливість для бухгалтера швидко опанувати новації законодавства, дізнатися рішення для специфічних робочих ситуації, а також обмінятися досвідом в бухгалтерській спільноті. Які семінари для бухгалтерів невдовзі відбудуться ― в огляді
18990

Навчання з ПДВ: від азів до майстерності

Знаємо перевірений спосіб перестати боятися ПДВ та податкової накладної. Опануємо всі особливості нарахування, утримання, сплати ПДВ. Зануримося у навчання з ПДВ разом із експертами. Наші експерти разом із вами пройдуть шлях, упродовж якого отримаєте максимум інформації, що бухгалтеру треба знати про ПДВ. Навчимося без помилок заповнювати та подавати звітність з ПДВ
14378

Інвестиція в себе: головний тренд 2024

Чому престижні компанії беруть на роботу менш досвідчених бухгалтерів? Як довести керівнику підприємства, що ви висококваліфікований бухгалтер, якому треба платити достойну зарплатню? Тримайте лайфхаки
695

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді