Коїться страшне: у бухгалтерів не залишилося запитань

UA RU
Ваші колеги уже отримали відповіді на всі робочі запитання. Не баріться і ви, полегшіть свою роботу, нехай складне вмить стане простим та зрозумілим!✨

Коїться страшне: у бухгалтерів не залишилося запитань

Це Оксана, вона дуже боялася перевірок, адже Держпраці разом з ДПС почали активно їх проводити. Але потім вона закінчила курс «Професійна сертифікація бухгалтерів — 2021» і перевіряльників вона більше не боїться. До всього, нарешті, розібралася з питаннями по первинці, ПДВ, податку на прибуток та зарплаті, адже про все це їй детально розповіли коучі. Тепер вона не може дочекатися грудня, бо ж почнеться навчання за новим курсом, який спростить роботу бухгалтера у 2022 році. Спробуйте і ви цей курс, будьте як Оксана.

Професійна сертифікація бухгалтерів — 2022 СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО⚡️

Коїться страшне: у бухгалтерів не залишилося запитань

Це Михайло, який уже не перший рік працює із ПДВ. Він податкові накладні реєструє, а податкова їх блокує. Серед можливих варіантів приручити злощасний ПДВ, Михайло вибрав найкращий — курс «ПДВ: поглиблена програма». Тепер він податкові накладні реєструє, а податкова їх приймає! Та і з ПДВшною декларацією тепер мучитися не доводиться, її таємниці йому теж розкрили на курсі, спробуйте його і ви, будьте як Михайло.

ПДВ: поглиблена програма СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО ⚡️

Коїться страшне: у бухгалтерів не залишилося запитань

Це Ірина, людина, якій в офісі всі завжди посміхаються, притримують двері та пригощають смаколиками. Так, вона бухгалтер і вона нараховує всім зарплату. І якби ви тільки знали, як часто Ірині доводилося засиджуватися до ночі на роботі, щоб здійснити усі нарахування без помилок. А тут ще й електронні лікарняні... Засиджувалася вона, доки її колега не порадила їй курс «Зарплата: розрахунки, звітність, перевірки». Вчора Ірина вперше за останні роки вчасно вийшла з офісу зі спокійною душею, бо знала, що зарплатних помилок не допустила, швидко впоралася з квартальною Єдиною звітністю з ЄСВ та ПДФО і до її щомісячного подання в майбутньому повністю готова, а робота з електронними лікарняними більше не здавалася їй розділом із зірочкою, бо курс по роботі з електронними лікарняними вона отримала у подарунок. Вона точно знала, що виконує свою роботу чітко, тому любить її. Вам точно сподобається цей курс, спробуйте його, будьте як Ірина.

Зарплата: розрахунки, звітність, перевірки СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО⚡️

Коїться страшне: у бухгалтерів не залишилося запитань

Це Сергій, бухгалтер медзакладу. Хто-хто, а він точно знає про складнощі реорганізації. Перехід на НП(С)БО раніше лякав його більше ніж погана погода перед риболовлею в єдиний вихідний на тижні. Про бухоблік та фінзвітність краще було взагалі в його присутності не говорити, бо у нього починався нервовий тик. На щастя усі страхи залишилися позаду після того, як Сергій закінчив курс «Професійна сертифікація головбуха медичного КНП — 2021». Боріться і ви зі своїми страхами, спробуйте курс, будьте як Сергій.

Професійна сертифікація головбуха медичного КНП — 2022 СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО⚡️

Коїться страшне: у бухгалтерів не залишилося запитань

Це Марина, вона відчайдушно намагалася розібратися в тонкощах роботи з РРО та ПРРО. Однак скільки б вона не старалася, законотворці своїми змінами нівелювали її досягнення. Марина почала шукати коуча, який би навчив її всім особливостям роботи із касовим апаратом, розказав, як бути, коли трапляються форс-мажори. Хто шукає, той завжди знаходить курс «Застосування РРО: зміни, помилки, штрафи». Тепер Марина справжній профі в роботі з РРО. Спробуйте курс і ви, будьте як Марина.

⚡️ Застосування РРО: зміни, помилки, штрафи СПРОБУВАТИ БЕЗПЛАТНО ⚡️


безплатний вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для бухгалтерів КНП

Щоб допомогти фахівцям зорієнтуватися в питаннях медичної бухгалтерії, а саме звітності, фінплану, ПДВ тощо, експерти Вищої школи Головбуха запрошують стати слухачем оновленої навчальної програми «Національна сертифікація головбуха медичного КНП»
5370

Семінари для бухгалтерів у 2024 році

Бухгалтерські семінари та вебінари ― це можливість для бухгалтера швидко опанувати новації законодавства, дізнатися рішення для специфічних робочих ситуації, а також обмінятися досвідом в бухгалтерській спільноті. Які семінари для бухгалтерів невдовзі відбудуться ― в огляді
19007

Навчання з ПДВ: від азів до майстерності

Знаємо перевірений спосіб перестати боятися ПДВ та податкової накладної. Опануємо всі особливості нарахування, утримання, сплати ПДВ. Зануримося у навчання з ПДВ разом із експертами. Наші експерти разом із вами пройдуть шлях, упродовж якого отримаєте максимум інформації, що бухгалтеру треба знати про ПДВ. Навчимося без помилок заповнювати та подавати звітність з ПДВ
14402

Інвестиція в себе: головний тренд 2024

Чому престижні компанії беруть на роботу менш досвідчених бухгалтерів? Як довести керівнику підприємства, що ви висококваліфікований бухгалтер, якому треба платити достойну зарплатню? Тримайте лайфхаки
699

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді