Найкращі подарунки у 2022 році отримають бухгалтери ― Санта

UA RU
✨ Новий рік ― час подарунків і щасливих посмішок. Санта готовий вас порадувати подарунками від Головбуха.

Найкращі подарунки у 2022 році отримають бухгалтери ― Санта

Вітаю, бухгалтере! Думав більше тобі не вдасться мене здивувати, але в 2021 році у тебе це вийшло. Ти не просто вистояв перед завірюхою законодавчих змін, а встигав під них перебудувати свою роботу; ти не просто займався обліком, оподаткуванням, нарахуванням зарплати, а старався максимально оптимізувати роботу компанії; ти не просто працював, а підвищував свою кваліфікацію, щоб бути найціннішим працівником у компанії. Вітаю, ти справжній SUPERГоловбух!

Найкращі подарунки у 2022 році отримають бухгалтери ― СантаНе міг же я тебе залишити без подарунка в Новому році, тож тримай пробний доступ до фахових продуктів. Чимшвидше забирай його, щоб той не згорів, та застосовуй в роботі.

Найкращі подарунки у 2022 році отримають бухгалтери ― Санта

Я вітаю тебе з прийдешніми святами, бухгалтере. Бажаю тобі завжди залишатися позитивним, амбіційним, цілеспрямованим спеціалістом, кваліфікація якого завжди слугуватиме надійним захистом для компанії. Нехай у Новому році втіляться всі задуми, в родині буде злагода, а на душі тепло. Живи тут і зараз, твори, люби, радій.

Найкращі подарунки у 2022 році отримають бухгалтери ― СантаА я побіг радувати твоїх колег і розповідати дітям, наскільки важлива професія бухгалтера. Гляди, скоро в Україні з’явиться ще більше SUPERГоловбухів.

Щасти тобі в Новому 2022 році!


безплатний вебінар для бухгалтера

Статті за темою

Усі статті за темою

Навчання для бухгалтерів КНП

Щоб допомогти фахівцям зорієнтуватися в питаннях медичної бухгалтерії, а саме звітності, фінплану, ПДВ тощо, експерти Вищої школи Головбуха запрошують стати слухачем оновленої навчальної програми «Національна сертифікація головбуха медичного КНП»
5370

Семінари для бухгалтерів у 2024 році

Бухгалтерські семінари та вебінари ― це можливість для бухгалтера швидко опанувати новації законодавства, дізнатися рішення для специфічних робочих ситуації, а також обмінятися досвідом в бухгалтерській спільноті. Які семінари для бухгалтерів невдовзі відбудуться ― в огляді
19004

Навчання з ПДВ: від азів до майстерності

Знаємо перевірений спосіб перестати боятися ПДВ та податкової накладної. Опануємо всі особливості нарахування, утримання, сплати ПДВ. Зануримося у навчання з ПДВ разом із експертами. Наші експерти разом із вами пройдуть шлях, упродовж якого отримаєте максимум інформації, що бухгалтеру треба знати про ПДВ. Навчимося без помилок заповнювати та подавати звітність з ПДВ
14402

Інвестиція в себе: головний тренд 2024

Чому престижні компанії беруть на роботу менш досвідчених бухгалтерів? Як довести керівнику підприємства, що ви висококваліфікований бухгалтер, якому треба платити достойну зарплатню? Тримайте лайфхаки
698

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді