Мінцифри: українці зможуть отримувати адмінпослуги вдома

Громади матимуть мобільні цифрові валізи. Мінцифри повідомляє, що це дасть змогу громадянам отримувати адмінпослуги вдома.

Мінцифри: українці зможуть отримувати адмінпослуги вдома

Як запровадити, організувати та припинити дистанційну роботу

Мобільні цифрові валізи — це пересувні робочі місця адміністраторів ЦНАП.

Завдяки їм люди з інвалідністю, люди похилого віку та всі, хто не може відвідати ЦНАП особисто, зможуть отримати адмінпослуги вдома. Також мобільні валізи використовують, щоб надавати адміністративні послуги у віддалених населених пунктах громади, що особливо актуально під час війни.

Наразі цифрові валізи будуть передані тільки пілотним громадам у цільових регіонах програми таких областей:

  • Вінницькій;
  • Волинській;
  • Дніпропетровській;
  • Луганській;
  • Одеській.

Більше про цифрові валізи https://hromada.gov.ua/project/cifrovi-valizi

За інформацією Мінцифри


Шановні бухгалтери, редакція «Головбух» працює для вас і у воєнний час. Відновили випуск електронних продуктів. Наша з вами головна мета — підтримати український бізнес у цей важкий час і зробити все від нас залежне задля спільної Перемоги. Передплачуйте ваші електронні журнали з вагомою знижкою у розмірі 50% на 6 місяців: Головбух, Головбух Агро, Головбух Медицина, а також експертно-правову систему "Експертус Головбух". Будьте певні, що матимете відповіді на всі робочі питання і під час воєнного стану, і після нашої Перемоги.

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Будьмо на зв’язку щодня!

Вебінар для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Резерв відпусток: створення та облік

Виплата відпускних та компенсації за невикористані відпустки здійснюють за рахунок забезпечення оплати відпусток. Це своєрідний резервний фонд, який бухгалтери часто називають «резервом відпусток». Розповімо, для чого його створювати, як його розраховувати та відображати в обліку
52696

Календар бухгалтера 2024: червень

Червень ― наша боротьба триває, ми мужньо боремося з ворогом та продовжуємо працювати. Виробничий календар на червень 2024 та податковий календар на червень, допоможе бухгалтеру вчасно подати звітність та сплатить податки
21714

Розрахунок коригування до податкової накладної

У консультації про розрахунок коригування до податкової накладної та причини коригувань, які податкова визначила для його складання. Наведемо умовні коди в розрахунку коригування, їхнє призначення та приклади складання розрахунків коригування з різними кодами («101», «102», «103», «104» і «301»)
454118

Відпустка за роботу на комп’ютері в період воєнного стану

Додаткова відпустка за роботу на комп’ютері належить до щорічних. У період воєнного стану діють особливі правила надання щорічних відпусток. Експерт пояснив, чи стосуються вони відпустки за роботу на комп’ютері
18160

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді