3 оновлені форми від Держстату

Чергове оновлення від Держстату: форми № 21−заг (річна), № 13−заг (квартальна), № 21−заг (місячна).

3 оновлені форми від Держстату

Головне для бухгалтера: зміни, що вплинуть на вашу роботу вже цього місяця

Наказ Держстату від 08.06.2022 № 164

У новій редакції оприлюднили форми:

  • № 21-заг (річна) «Звіт про реалізацію продукції сільського господарства». Звітуватимемо вперше за 2022 рік;
  • № 13-заг (квартальна) «Звіт про надходження молока сирого на переробні підприємства». Звітуватимемо вперше за І квартал 2023 року;
  • № 21-заг (місячна) «Звіт про реалізацію продукції сільського господарства». Звітуватимемо за місячним звітом вперше за січень 2023 та за 2022 рік річним звітом.


Для багатьох 24 лютого досі завмерло на календарі, та час невпинний і за вікном вже червень. Знайте, що редакції та експерти поруч, і ми будемо робити все від нас залежне, щоб підтримати вас особисто та економіку України в цілому. Тому надаємо вам знижку в 40% для передплати фахових видань «Головбух», «Головбух Агро», «Головбух Медицина», а також до експертно-правової системи «Експертус Головбух» на рік.

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з вашим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Миру нам. І хай буде літо!

Знижки на передплату бухгалтерських виданьСкористайтеся нагодою та отримайте знижки на передплату професійних е-журналів «Головбух», «Головбух Агро», «Головбух Медицина», а також експертно-правової системи «Експертус Головбух»!

Статті за темою

Усі статті за темою

Календар бухгалтера 2024: червень

Червень ― наша боротьба триває, ми мужньо боремося з ворогом та продовжуємо працювати. Виробничий календар на червень 2024 та податковий календар на червень, допоможе бухгалтеру вчасно подати звітність та сплатить податки
21722

Головне для бухгалтера в травні 2024 року

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати в травні. Це нові або оновлені консультації, форми із зразками заповнення, довідники і найважливіші новини, які вплинуть на роботу бухгалтера в травні. Роботи, як завжди, багато, але разом ми впораємось!
2716

Форма № 4-ПН

Хто і коли повинен подавати Звіт № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці», актуальний бланк і зразок форми № 4-ПН — у статті
7889

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді