Набрав чинності наказ про гігієнічні вимоги до виробництва харчових продуктів

Блок під заголовком новини 1 Підписуйтесь на Telegram-канал Головбух. Новини! Тут про зміни без спаму

Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження, що постачаються в невеликих обсягах, встановили відповідно до підходів, визначених законодавством Європейського Союзу

08.11.2024 набрав чинності наказ Мінагрополітики від 17.09.2024 № 3498, що затверджує Гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження, які постачаються в невеликих обсягах кінцевим споживачам або локальним закладам роздрібної торгівлі.

Зокрема, до виробництва та обігу яєць, рибних продуктів, живих двостулкових молюсків, м’яса птиці та зайцеподібних, а також туш та м’яса диких тварин.

Наказ вдосконалює механізми державного регулювання у сфері відносин, пов’язаних з виробництвом та обігом харчових продуктів тваринного походження, що постачаються в невеликих обсягах. Це сприятиме обігу безпечних харчових продуктів тваринного походження завдяки встановленню єдиних, прозорих та чітких вимог до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження, що постачаються в невеликих обсягах.

За інформацією Мінагрополітики

додаток

👇 Святкова пропозиція

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Узуфрукт у сільському господарстві: що врахувати та як застосовувати

Зі скасуванням Господарського кодексу підприємства отримали новий вид речового права на майно — узуфрукт. Розглянемо, в чому його сутність і наскільки узуфрукт буде дотичним до сільськогосподарської діяльності підприємств приватного сектора економіки
168

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді