Чи відображаються у податковому розрахунку за ф. 1ДФ аліменти?

559

Запитання

Чи відображаються у податковому розрахунку за ф. 1ДФ аліменти, що виплачуються платнику податку згідно з рішенням суду або за добровільним рішенням сторін?

Відповідь

Аліменти, що виплачуються платнику податку згідно з рішенням суду або за добровільним рішенням сторін відображаються у податковому розрахунку за ф. 1ДФ під ознакою доходу «140».

Чи покарають за воєнного стану за неподання звітності та несплату податків

Чи відображаються у податковому розрахунку за ф. 1ДФ аліменти?

ЗІР, категорія 103.25

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Аліменти: приклад розрахунку, облік та оподаткування

На роботі є працівник, із заробітної плати якого слід утримувати аліменти. Для бухгалтера це додатковий клопіт і чимало запитань. Мінімальні аліменти: як їх нарахувати та відобразити в обліку? Як проводять утримання аліментів? Врятуємо бухгалтера: все про аліменти із прикладом розрахунку та відображення аліментів в бухобліку
332302

Прожитковий мінімум у 2023 році

Прожитковий мінімум – це показник, який використовується у розрахунках різних соціальних виплат, наприклад пенсій, допомоги по безробіттю, аліментів. Його використовують також і в оподаткуванні. Все, що варто знати про прожитковий мінімум у 2023 році – у цьому огляді
130157

Відповіді для бухгалтера на будь-які запитання працівника

Наші есперти знайшли рішення для бухгалтерів на щоденні запитання працівників. Новий сервіс «Допомагатор» економить час бухгалтера. Він знає, що відповісти працівнику, та як зекономити ваш робочий час.
1345

Звіт про здійснені відрахування та виплати додаток 9

На роботі є працівник, із заробітної плати якого потрібно утримувати аліменти. Окрім інших клопотів, бухгалтер щомісячно має подавати по ньому звіт про здійсненні відрахування та виплати аліментів. У статті алгоритм заповнення звіту про здійснені відрахування та виплати, а також зразок заповнення.
97621