Чи буде штраф за неподання звіту про підзвітні рахунки, відповідно до угоди FATCA, протягом дії карантину

447

Запитання

Чи застосовуються штрафні санкції за неподання фінансовими агентами звіту про підзвітні рахунки, відповідно до угоди FATCA, протягом періоду здійснення заходів, спрямованих на запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19)?

Відповідь

⚡️ Фінзвітність: форми, строки і порядок подання ⚡️

Не застосовуються штрафні санкції за неподання у встановлені строки звіту про підзвітні рахунки, відповідно до угоди FATCA, в період з 01 березня 2020 року по останній календарний день місяця (включно), в якому завершується дія карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України на всій території України з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19).

ЗІР, категорія 116.12

Вебінар для бухгалтерів

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Календар бухгалтера 2024: червень

Червень ― наша боротьба триває, ми мужньо боремося з ворогом та продовжуємо працювати. Виробничий календар на червень 2024 та податковий календар на червень, допоможе бухгалтеру вчасно подати звітність та сплатить податки
21714

Головне для бухгалтера в травні 2024 року

В огляді — найважливіше, що маєте врахувати в травні. Це нові або оновлені консультації, форми із зразками заповнення, довідники і найважливіші новини, які вплинуть на роботу бухгалтера в травні. Роботи, як завжди, багато, але разом ми впораємось!
2708

Форма № 4-ПН

Хто і коли повинен подавати Звіт № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці», актуальний бланк і зразок форми № 4-ПН — у статті
7880