Оновлення Електронного кабінету платника

В оновленій версії сервісу «Електронний кабінет платника» доопрацьовано режим «Введення звітності» в частині надання можливості платникам підготувати, заповнити та надіслати Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі (форма 1-РА (місячна)) та Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі (форма 1-РТ (місячна)).

► Нарахування ЄСВ у 2018 році: зміни та новації

Для заповнення форм звітів використовуються коди продукції та коди адміністративно-територіальних одиниць відповідно до вимог наказу Мінфіну від 11.02.2016 № 49. Звіт за формою 1-РА складається окремо за кожен місяць та до 10 числа місяця, що настає за звітним, подається до органів ДФС за основним місцем обліку суб’єкта господарювання. Звіт за формою 1-РТ складається окремо за кожен місяць та до 10 числа місяця, що настає за звітним, подається до органів ДФС за місцем реєстрації суб’єкта господарювання.

 Прожитковий мінімум працездатних осіб

Вхід до оновленого кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДФС.

  Трансфертне ціноутворення 2018

Вхід до особистого кабінету здійснюється за наявності електронного цифрового підпису, який, зокрема, безкоштовно можна отримати в АЦСК Інформаційно-довідкового департаменту ДФС.


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Головбух"


Бухгалтерський вебінар

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді