Завтра — слово, яке відбирає ваші можливості сьогодні

UA RU
Ви часто собі відповідаєте, що завалені роботою, коли вам на очі потрапляють привабливі курси підвищення кваліфікації? Здавалося б — правда, роботи «тьма», та маємо для вас секрет, як знайти час на навчання, зменшити кількість роботи і при цьому заробляти більше

Завтра — слово, яке відбирає ваші можливості сьогодні

Ви подумали, що секрет — це чергові пусті слова? А от і ні! Схема проста: що вища ваша кваліфікація, то краща вакансія стане доступною для вас, а відповідно і оплата вашої праці суттєво збільшиться. Справжніх професіоналів цінують на престижних підприємствах: їх не завалюють роботою, бо хочуть бачити якісно виконані задачі; їх не змушують виконувати «чужу» роботу; їм пропонують достойну зарплатню і найкомфортніші умови, що можна знайти на ринку.

Національна сертифікація бухгалтерів — 2025

Як знайти час на навчання бухгалтеру

Запишіть задачі на свій робочий день: із них залиште лише ті, які дійсно треба закрити саме в той день. Інші пункти відкладіть на наступний день, а зекономлений час і витратьте на навчання. Зовсім не виходить зробити так у будній? Вихідні — ваш варіант! Так, доведеться повчитися. Але це ж ваша можливість зробити життя кращим, навчитися нового, заробляти більше і відповідно жити краще. Для цього треба докласти зусилля, інакше не вийде. Дозвольте собі напружитися, виділять по декілька годин у вихідні на навчання і почніть собою пишатися!

Із чого почати навчання бухгалтеру

У Вищій школі Головбуха вам варто просто вибрати програму і ВПЕРЕД!

 



зміст


Бухгалтерський вебінар

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді